Μην αγοράσεις σκάφος, το Model 3 γίνεται υποβρύχιο [video]

Μην αγοράσεις σκάφος, το Model 3 γίνεται υποβρύχιο [video]

Τυφώνες; Πλημμύρες; Φυσικές καταστροφές; Το Tesla Model 3 απλώς αδιαφορεί.

Model 3

Ο τυφώνας Gaemi εξαπέλυσε τη οργή του στη νοτιοανατολική Ασία, προκαλώντας σοβαρές καταστροφές. Ωστόσο, υπάρχει ένας οδηγός Tesla Model 3 που αδιαφορεί πλήρως για τους πλημμυρισμένους δρόμους και προχωρά ατάραχως. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα Model 3 να διασχίζει υδάτινα μονοπάτια. Την άνοιξη, στο Ντουμπάι έπεσε ο υετός μιας ολόκληρης χρονιάς σε μία μόλις ημέρα. Ήταν η μεγαλύτερη βροχόπτωση που έχει συμβεί στην αραβική χώρα τα τελευταία 75 χρόνια. Αλλά ένα δημιούργημα του Elon Musk δεν είχε κανένα πρόβλημα στις ακραίες καιρικές συνθήκες. 

Γιατί να αγοράσεις βάρκα, όταν μπορείς να ψωνίσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Οι αρχές της Ταϊβάν προέτρεψαν τους πολίτες που ζουν στις πληγείσες περιοχές να βρουν ασφαλές καταφύγιο για να αποφευχθούν περισσότεροι θάνατοι. Αλλά υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που δεν τους αρέσει να υπακούουν σε κανόνες, ειδικά όταν βρίσκονται πίσω από τιμόνι ενός Tesla.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Model 3 και Porsche Taycan κολυμπάνε στο Ντουμπάι [video]

Πλάνα που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το λευκό Model 3 να οδηγεί κατευθείαν μες στο νερό, στην πόλη Kaohsiung. Και μιλάμε για κολοσσιαία ποσότητα νερού. Υπερκαλύπτει το καπό, τη στιγμή που οι υαλοκαθαριστήρες προσπαθούν μάταια να αφαιρέσουν όχι σταγόνες βροχής, αλλά πραγματικά κύματα.

Model 3

Ταραχή στο πλήρωμα; Κάθε άλλο, ακούν τη μουσικούλα τους και χαχανίζουν, αψηφώντας τους κινδύνους για τη σωματική τους ακεραιότητα. Αλλά και τις βλάβες που ενδέχεται να προκληθούν στο ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Σε ορισμένα σημεία, το νερό φαίνεται να υπερβαίνει ακόμα και τα 70 cm. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί τα μεταχειρισμένα Model 3 είναι τόσο ακριβά στην Ελλάδα;

Τον Ιούνιο του 2016, ο Elon Musk ότι το Tesla Model S είχε τόσο καλή στεγανοποίηση που ήταν απόλυτα ασφαλές μες στο νερό για σύντομα χρονικά διαστήματα. Κάτι αντίστοιχο δήλωσε και πριν την παρουσίαση του Tesla Cybertruck, σχετικά με τις αμφίβιες δυνατότητές του

Model 3

Δεν είναι το μοναδικό όχημα που προωθείται ως αμφίβιο. Η κινεζική Yangwang, θυγατρική πολυτελείας της BYD, πλασάρει το U8 ως ικανό να επιπλέει και να κινείται σε νερό με βάθος 1,40 m για διάρκεια 30 λεπτών και με ταχύτητα 3 km/h, χάρη στην περιστροφή των τροχών. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube