Microlino Spiaggina, εντάξει, θα το κοιτούν πολύ, αλλά €24.990;

Microlino Spiaggina, εντάξει, θα το κοιτούν πολύ, αλλά €24.990;

Το Microlino Spiaggina έχει τον μοναδικό του — πολύ ακριβό — τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πρωτοείδαμε το Microlino Spiaggina ως πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2022 και δύο χρόνια μετά, αντικρίζουμε το μοντέλο παραγωγής. Αντλεί έμπνευση από μοντέλα που έχουν ξεκάθαρο καλοκαιρινό προσανατολισμό, όπως το FIAT 600 Jolly.

Σχεδιασμένο για την παραλία κι ανέμελες βόλτες με το θαλασσινό αεράκι στα μαλλιά, το Microlino Spiaggina ακολουθεί τη σχεδίαση του κλειστού μοντέλου, αλλά ξεφορτώνεται τα πλαϊνά και το πίσω παράθυρο. Η υφασμάτινη οροφή μπορεί να αναδιπλωθεί ή να αφαιρεθεί εντελώς και να αποθηκευτεί με «λίγα απλά βήματα».

Είναι εξωφρενικά ακριβό, αλλά δύσκολα θα βρεις κάτι που να τραβάει περισσότερο τα βλέμματα σε αυτό το χρηματικό εύρος

Microlino Spiaggina

Ο ηλεκτρικός διάδοχος της Isetta θα λανσαριστεί αρχικά σε «First Edition» έκδοση, η οποία διαθέτει εξωτερική διχρωμία σε λευκό και Portofino Blue ή μαύρο και Sardinia Sage.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Microlino Competizione

Οι αγοραστές θα βρουν επίσης ένα δίχρωμο εσωτερικό με vegan δέρμα που είναι «ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία». Αναφορά που δεν αποσκοπεί τόσο να σε καθησυχάσει για καμιά ξαφνική καλοκαιρινή νεροποντή, όσο για το ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις το βρεγμένο μαγιό φεύγοντας από την παραλία.

Microlino Spiaggina

Το διθέσιο διαθέτει επίσης δάπεδο από τεχνητό ξύλο, ψηφιακό πίνακα οργάνων και τιμόνι τριών ακτίνων. Ένα μικρό πορτ-μπαγκάζ μπορεί να χωρέσει 230 lt αποσκευών, τα υπόλοιπα μπορείς να τα δέσεις πάνω στις μεταλλικές κολόνες. Το μαγιό σου, για παράδειγμα, ώστε να στεγνώσει εν κινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To FIAT Topolino αποκτά συλλεκτική έκδοση των €45 χιλιάδων

Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη σε σχέση με την κλειστή έκδοση. Η μπαταρία των 10,5 kWh τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 17 ίππων. Αυτό επιτρέπει στο πανάλαφρο μοντέλο να ταξιδεύει έως και 177 km με μία μόνο φόρτιση και να αναπτύσσει ταχύτητες έως τα 90 km/h. Θυμίζουμε ότι στο κλειστό μοντέλο Competizione, το 0-50 km/h επιτυγχάνεται σε 5,0".

Microlino Spiaggina

Η τιμή για το Microlino Spiaggina First Edition ξεκινά από τα πολύ αλμυρά €24.990 κι οι πρώτες παραδόσεις σε αγοραστές προγραμματίζονται για την άνοιξη του 2025. Τέλειος συγχρονισμός για να προλάβουν να είναι έτοιμοι το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube