Tesla Cyberquad, καλιφορνέζικη ηλεκτρική γουρούνα [video]

Tesla Cyberquad, καλιφορνέζικη ηλεκτρική γουρούνα [video]

Παρουσιάστηκε το Tesla Cyberquad, μια ηλεκτρική γουρούνα για παιδιά με αυτονομία 24 km.

Tesla Cyberquad

Η καλιφορνέζικη εταιρεία παρουσίασε το 2019 μαζί με το Cybertruck ένα ηλεκτρικό ATV με την ονομασία Tesla Cyberquad το οποίο ήταν σχεδιασμένο να χωράει στην καρότσα του ηλεκτρικού pick-up. 

Σε αντίθεση με το Cybertruck, η Tesla τήρησε την υπόσχεση της και παρουσίασε εντός προγράμματος το ηλεκτρικό ATV Tesla Cyberquad, στοχεύοντας όμως στο παιδικό κοινό. Αυτή η γουρούνα BEV αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Radio Flyer και θα κοστίζει στις ΗΠΑ 1.900 δολάρια.

Eιδοποιούμε τον Άγιο Βασίλη πως, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα Tesla Cyberquad έχουν εξαντληθεί και θα πρέπει να στραφεί αλλού για παιδική γουρούνα. 

Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από το Tesla Cybertruck. To εμπρός μέρος κοσμεί μια λωρίδα από φώτα LED. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και δισκόφρενο στον πίσω άξονα.

Tesla Cyberquad

Αντλεί ενέργεια από μια αποσπώμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 36 V, η οποία του χαρίζει αυτονομία 24 km. Αριθμοί ιδιαίτερα γενναιόδωροι για ένα παιδικό ATV.

H Τesla ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του πιο φτηνού προϊόντος της μπορεί να φορτίσει πλήρως σε πέντε ώρες από μια οικιακή πρίζα. Η τελική του ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί στα 8 km/h ή στα 16 km/h, ανάλογα με το πόσο τολμηρός είναι ο γονιός.

Το Tesla Cyberquad ζυγίσει 68 kg και είναι σχεδιασμένο για ηλικίες οκτώ ετών και άνω.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube