Πεζός περνάει πάνω από Lamborghini! [videos]

Πεζός περνάει πάνω από Lamborghini! [videos]

Ένας νεαρός περνάει τρέχοντας πάνω από μια σταματημένη Aventador, o ιδιοκτήτης τον σταματά όταν πάει να το ξανακάνει, και μετά παρουσιάζει τη δική του άποψη πάνω στο γεγονός.

Το video έγινε viral, αλλά στη μικρή του διάρκεια δεν έδινε καμιά εξήγηση για το τι προηγήθηκε, τι ακολούθησε και γιατί.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης της Lambo, ονόματι Mike Bowen, αποφάσισε να δώσει συνέντευξη για να εξηγήσει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά.

Μιλώντας στο Eyes On Fair Oaks, o Bowen εξήγησε ότι ήταν σταματημένος σε μποτιλιάρισμα μέσα στο San Francisco, όταν ο νεαρός κλότσησε την πανάκριβη Aventador SV του. Ο Bowen βγήκε, λέει, από το αυτοκίνητο για να δει αν έγινε ζημιά και τότε ο νεαρός έριξε πάνω στο αυτοκίνητο μια μπίρα.

Στη συνέχεια πήδηξε πάνω στη Lambo, πάτησε πάνω στο καπό, το παρμπρίζ (που λύγισε επικίνδυνα, αλλά δεν έσπασε), τη σκεπή και την πίσω πτέρυγα, για να κατέβει από την άλλη και να το βάλει στα πόδια ενώ ο Bowen τον κυνηγούσε.

Δεν τον έπιασε, αλλά ο νεαρός επέστρεψε και προσπάθησε να ξαναπηδήξει πάνω στην Aventador, από το πίσω μέρος αυτή τη φορά. Ο Bowen όμως τον πρόλαβε, τον κατέβασε και τον έριξε κάτω, φωνάζοντας και βρίζοντάς τον, αλλά χωρίς να τον χτυπήσει, αρχικά τουλάχιστον.

Αυτό που έγινε στη συνέχεια δεν φαίνεται στο video, αλλά τελικά ο νεαρός μαύρος βρέθηκε κάτω λιπόθυμος – ή παριστάνοντας τον λιπόθυμο. Και ο Bowen, μπροστά στους παρισταμένους που δεν έδειχναν φιλικοί, μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε.

Ο ίδιος εξήγησε αργότερα ότι ήθελε να κρατήσει την αυτοκυριαρχία του διότι ήξερε ότι το γεγονός μπορούσε εύκολα να αποδοθεί σε ρατσιστικά κίνητρα. Και είπε επίσης ότι ανησυχούσε για το αυτοκίνητο επειδή κανείς δεν πήρε το μέρος του για να τον βοηθήσει. Ακούγεται μάλιστα κάποιος να λέει: «Σήκω φύγε, έχεις γρήγορο αυτοκίνητο»

Μετά το συμβάν ο Bowen έκανε μήνυση και ο νεαρός συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες επειδή δεν είχε ούτε δουλειά ούτε λεφτά.

Όσο για τον Bowen, δηλώνει στο δεύτερο video ότι δεν κληρονόμησε καμιά περιουσία για να αγοράσει τη Lambo. Έφτασε δύσκολα στη θέση να μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο supercar, αφού ξεκίνησε από παιδί σε αναμορφωτήρια και είχε εθισμό σε ναρκωτικά.

Αν έχετε το χρόνο και την υπομονή, ακούστε όλη την ιστορία του και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube