Πέτυχε Ace και πήρε δώρο Porsche Macan [video]

Πέτυχε Ace και πήρε δώρο Porsche Macan [video]

Η επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ Jodi Ewart Shadoff δεν πήγε τσάμπα στο πρωτάθλημα Amundi Evian στη Γαλλία. Κέρδισε μια ηλεκτρική Porsche Macan, πετυχαίνοντας Ace, hole in one ή trou en un, μιας κι είμαστε στη Γαλλία.

Porsche Macan

Η πρώτη μέρα του Amundi Evian Championship σημαδεύτηκε από ένα εξαιρετικό γεγονός στον κόσμο του γκολφ. 

Η Jodi Ewart Shadoff, Βρετανίδα επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ, πέτυχε «Άσσο», κάνοντας ένα τέλειο χτύπημα στην 16η τρύπα Par 3 στο Evian Resort Golf Club. Σε συνεργασία με αυτόν τον διάσημο διαγωνισμό, η Porsche δεσμευόταν να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στους παίκτες του γκολφ που θα πετύχαιναν «hole in one».

Στον κατάλογο και στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας υπάρχουν ήδη και τα τέσσερα μοντέλα της ηλεκτρικής Porsche Macan προς διαμόρφωση και παραγγελία

Porsche Macan

Αυτή το αριστοτεχνικό χτύπημα επέτρεψε στην 36χρονη Shadoff να κερδίσει το βραβείο «hole in one», μια ηλεκτρική Porsche Macan Turbo. Πολύ χαρούμενη, η Jodi Ewart Shadoff δήλωσε αργότερα ότι, «ήταν απίστευτο. Η Porsche ήταν πάντα το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Για μένα, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα έπαιρνα τη σημαία αν εμπλεκόταν μια Porsche. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή».

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ένας επαγγελματίας παίκτης γκολφ κερδίζει μια Porsche ως βραβείο για «hole in one». Η πρώτη ήταν το 2017 με τον Γερμανό Marcel Siem. Στο Ευρωπαϊκό Όπεν της Porsche που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, ο παίκτης του γκολφ κέρδισε μια Panamera Turbo Sport Turismo. Η Jodi Ewart Shadoff γράφει Ιστορία λοιπόν, καθώς έγινε η πρώτη επαγγελματίας παίκτης γκολφ που κέρδισε μια Porsche με αυτόν τον τρόπο.

Αν και ο κατασκευαστής από το Zuffenhausen συνδέεται με το γκολφ από το 1988, με το Porsche Golf Cup, αυτή είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το επαγγελματικό γυναικείο γκολφ.

Και μιας και μιλάμε για τη Macan, στον κατάλογο και στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας υπάρχουν και τα τέσσερα μοντέλα του ηλεκτρικού SUV. Τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν κατά το δοκούν στον configurator της εταιρείας και να τα παραγγείλουν. Οι πρώτες παραδόσεις βρίσκονται κοντά, καθώς το εργοστάσιο έχει εισέλθει στη φάση της παραγωγής εδώ και μερικές εβδομάδες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube