O Mick Schumacher μαθαίνει να προσπερνά και τον πιάνει κάμερα! [video]

O Mick Schumacher μαθαίνει να προσπερνά και τον πιάνει κάμερα! [video]

Στο επεισόδιο αυτό της «Σχολής Οδηγών» της Mercedes, κάνει μια σύντομη εμφάνιση και ο Mesut Özil.

Στο επεισόδιο αυτό, ο γιος του μεγάλου Michael Schumacher μαθαίνει πώς να κάνει προσπέραση – πάντα στο τιμόνι μιας Mercedes-AMG A45.

Μπροστά του, αναμενόμενα, έχει ένα ακόμα μοντέλο της Mercedes-Benz, μια λευκή GLC.

Ενώ ο “Quick Mick” οδηγεί στη γερμανική autobahn, o «εκπαιδευτής οδήγησης» Marcus Stoll, δηλαδή ο δημοφιλής στη Γερμανία κωμικός “Harry G”, δέχεται μια βιντεοκλήση στο κινητό από τον Mesut Özil, που ως γνωστόν παίζει στην αγγλική Arsenal – αν και «οι Άγγλοι δεν ξέρουν καν να παίζουν ποδόσφαιρο», όπως αποφαίνεται ο Stoll.

Αφού ρωτά τον «εκπαιδευτή» για τις οδηγικές ικανότητες του Mick και δίνει κάποιες… βασικές συμβουλές, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εκστομίζει άλλη μια σοφία ως «ειδικός»: ότι «τα καλύτερα αυτοκίνητα προέρχονται από τη Στουτγάρδη». Εννοώντας φυσικά τις Mercedes, αλλά ξεχνώντας ότι εκεί φτιάχνονται και οι Porsche.

Όταν ο «εκπαιδευτής» ζητάει από τον Mick να προσπεράσει την GLC μπροστά τους, ο 18χρονος οδηγός αγώνων σανιδώνει το σούπερ-χάτσμπακ των 381 ίππων ξεχνώντας ότι βρίσκεται σε ένα κομμάτι του αυτοκινητόδρομου όπου ισχύει όριο ταχύτητας. Και η κάμερα αναπόφευκτα τον φωτογραφίζει…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG A45 των 381 PS

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Fahrschule Furious” θα βγει στο διαδίκτυο σε λίγες μέρες και ο Mick, που μόλις έκλεισε τα 18, αναμένεται να πάρει άδεια οδήγησης και για το δρόμο. Όσον αφορά στους αγώνες, όπου τρέχει από τα εννέα του, θα τους συνεχίσει φέτος στη Formula 3 με την Prema Powerteam και πρώτη εμφάνιση στις 14-16 Απριλίου, στο Silverstone της Αγγλίας.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube