Μια επική διαφήμιση για ένα μεταχειρισμένο Suzuki Vitara [video]

Μια επική διαφήμιση για ένα μεταχειρισμένο Suzuki Vitara [video]

Θέλεις να αγοράσεις ένα Suzuki Vitara που έχει πάει σε βουνά, θάλασσες, ερήμους, έχει περάσει… κάτω από τυραννόσαυρο και έχει φτάσει στη Σελήνη;

Είναι απόλυτα λογικό βέβαια, να δυσκολεύεται κάποιος να πιστέψει ότι υπάρχει αυτοκίνητο που έχει κάνει όλα τα παραπάνω. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει και video που το αποδεικνύει;

Πολλοί πιστεύουν ότι με μια καλή διαφήμιση μπορεί να πουληθεί οτιδήποτε, και ο Eugene Romanovsky είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Γι’ αυτό, όταν αποφάσισε να βγάλει προς πώληση το 1ης γενιάς Suzuki Vitara του, δεν αρκέστηκε στο να συντάξει μια απλή αγγελία. Αντίθετα, φρόντισε να φτιάξει ένα διαφημιστικό σποτ, με το Vitara του να ταξιδεύει σε όλα τα μέρη της Γης, και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η καλύτερη αγγελία για μια Ferrari F40 [video]

Η δίλεπτη, άκρως εντυπωσιακή διαφήμιση που ετοίμασε ο Romanovsky δείχνει το Vitara του να περνάει από δάση, ερήμους, βουνά και άλλα μέρη στα οποία θα μπορούσε να έχει βρεθεί στην πραγματικότητα. Αλλά στην πορεία ο ρεαλισμός χάνεται και το Vitara περιπλανιέται στον βυθό της θάλασσας, αντιμετωπίζει αμμοθύελλες και χιονοστιβάδες, κυνηγιέται με δεινοσαύρους, φτάνει μέχρι τη Σελήνη και ταξιδεύει στον χρόνο όπως το DeLorean από το Back to the Future.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Romanovsky στο video: «Εντάξει, μπορεί το Vitara να μην τα έχει κάνει όλα αυτά, αλλά αυτό εξηγεί και την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται». Ακόμα κι αν δεν καταφέρει να πουλήσει το αυτοκίνητό του πάντως, σίγουρα έχει καταφέρει να γίνεται αρκετά διάσημος, αφού το video που ανέβασε στο YouTube πριν από έναν μήνα έχει ήδη σχεδόν δύο εκατομμύρια views και πάνω από 1.000 σχόλια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube