Η υπουργός Mετανάστευσης της Δανίας πατάει μετανάστη! [video]

Η υπουργός Mετανάστευσης της Δανίας πατάει μετανάστη! [video]

Δεν ξέρουμε αν φταίει για το ατύχημα, όμως έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ με τις ιδέες, προτάσεις και ενέργειές της για το μεταναστευτικό…

Η υπουργός Μετανάστευσης, Ενσωμάτωσης και Στέγασης της Δανίας, Inger Støjberg, αποχωρούσε χθες από ένα συμβούλιο όταν μετανάστες και διαδηλωτές περικύκλωσαν το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο.

Ο οδηγός της ξεκίνησε γρήγορα, με αποτέλεσμα να πατήσει ένα μετανάστη – και στο video δεν φαίνεται να σταματά.

Απ’ όσο μπορούμε να δούμε, ο μετανάστης –καταδιωκόμενος από την ασφάλεια της υπουργού– τρέχει για να μπει μπροστά από τη λιμουζίνα. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να τον πατήσουν και, απ’ ό,τι φαίνεται, να τον εγκαταλείψουν.

Η 44χρονη Støjberg είναι διακεκριμένο μέλος του κεντροδεξιού φιλελεύθερου-αγροτικού κόμματος Venstre του Rasmussen, νυν Γ.Γ. του ΝΑΤΟ. Έχει διατελέσει πολλές φορές υπουργός με διάφορα χαρτοφυλάκια, όμως στο Μετανάστευσης είναι που συζητήθηκε και συζητείται.

Αυτή ήταν που πρωτοστάτησε στην ψήφιση δρακόντειων περιορισμών για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και αυτή ήταν πίσω από τον διαβόητο «Νόμο των Κοσμημάτων», που επιβάλλει σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες να παραχωρούν τα κοσμήματα και τιμαλφή τους έναντι των εξόδων που θα κάνει το δανέζικο κράτος γι’ αυτούς.  

Αν πιστέψουμε κάποια sites, η Støjberg αναδημοσίευσε τον περασμένο μήνα σε κοινωνικά δίκτυα και το παρακάτω σκίτσο του προφήτη Μωάμεθ:

Τι λένε για την γκλίτσα του τσοπάνη – ή το λαγό και τη φτέρη;

 [Πηγή: YouTube, thegatewaypundit.com ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube