Hyundai, πόσα αυτοκίνητα έχει κατασκευάσει; [video]

Hyundai, πόσα αυτοκίνητα έχει κατασκευάσει; [video]

Η Hyundai, μια από τις πλέον καταξιωμένες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο έπιασε έναν αριθμό-ορόσημο στα 57 χρόνια λειτουργίας της. Αλήθεια, πόσα αυτοκίνητα έχει κατασκευάσει η κορεατική φίρμα;

Hyundai IONIQ 5

Ιστορική στιγμή για τη Hyundai, καθώς οι Κορεάτες έφτασαν στην κατασκευή του υπ’αριθμόν 100.000.001 αυτοκινήτου τους σε 57 χρόνια λειτουργίας τους.

Για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό επίτευγμα, ο κορεατικός κολοσσός διοργάνωσε μια εκδήλωση στο εργοστάσιο της πόλης Ulsan στη Νότιο Κορέα, καλώντας στις εγκαταστάσεις της τον κάτοχο του αυτοκινήτου νούμερο 100.000.001, ώστε να το παραλάβει από εκεί.

Ένα Hyundai IONIQ 5 έμελε να είναι το υπ'αριθμόν 100.000.001 ένα αυτοκίνητο που κατασκευάσε η κορεατική φίρμα

Hyundai IONIQ 5

Έτσι λοιπόν ο ιδιοκτήτης του IONIQ 5, επισκέφθηκε τη μονάδα της εταιρείας, βλέποντας ιδιοίς όμμασι τις διαδικασίες παραγωγής των αυτοκινήτων της Hyundai. Με τους εργαζομένους του εργοστασίου να μην κρύβουν τη χαρά τους για το σημαντικό αυτό επίτευγμα.

Για να συμβεί όμως αυτό, η Hyundai τόνισε πως πέρα από τη σκληρή και πάνω από όλα ποιοτική δουλεία των εργαζομένων της, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια, χρειάστηκε και η επέκταση των εγκαταστάσεων παραγωγής, σε Τουρκία, Ινδία, ΗΠΑ και Τσεχία. Για την ιστορία, το πρώτο αυτοκίνητο που βγήκε από το εργοστάσιο της Hyundai ήταν το Hyundai Pony το 1975.

Ήταν το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της Νότιας Κορέας, και αποτέλεσε σημείο εκκίνησης για την παγκόσμια ανάπτυξη και εξέλιξη της φίρμας. 
  
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube