«Γκανγκστερική» καταδίωξη στην Τσεχία [video]

«Γκανγκστερική» καταδίωξη στην Τσεχία [video]

Κακοποιός καταδιώκεται από περιπολικό και ξεφεύγει με «χολιγουντιανούς» ελιγμούς, αλλά τελικά τρακάρει και συλλαμβάνεται.

Έχουμε δει πολλές καταδιώξεις με αυτοκίνητα σε χολιγουντιανές ταινίες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να μας εντυπωσιάσει η πραγματικότητα.

Πάντως, η καταδίωξη αυτή στην Τσεχία θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει σκηνή σε “B movie” χαμηλού προϋπολογισμού.

Ξεκινάει μέσα στην πόλη, κάπως χαλαρά, σε βαθμό που να μην είσαι σίγουρος αν πρόκειται όντως για καταδίωξη. Ο φυγάς με τη Citroen Xsara πάει μάλλον αργά και το περιπολικό (με την κάμερα), παρά τη σειρήνα, δεν τον πολυπιέζει.

Η πρώτη ένδειξη ότι σοβαρεύουν τα πράγματα είναι όταν ο καταδιωκόμενος κάνει brake test” στο περιπολικό, φρενάροντας απότομα μπροστά του για να του κόψει τη φόρα και να ξεφύγει.

Δεν τα καταφέρνει, κάνει δεξιά σε έναν πεζόδρομο, περνάει πάνω από πρασιές και βγαίνει στον ανοιχτό δρόμο. Κι εκεί πατάει γκάζι. Με διάφορους επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσματα στην κόψη του ξυραφιού, καταφέρνει και ξεφεύγει από το περιπολικό.

Όχι για πολύ όμως, αφού λίγο παρακάτω τρακάρει με ένα Ford Focus RS, που μάλιστα το έχουμε ξαναδεί –και καμαρώσει…– στην αρχή του video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Καταδίωξη στη Ρωσία, με απρόσμενο αποτέλεσμα [video]

H σύγκρουση, αν κρίνουμε από τις ζημιές, είναι σφοδρή, αλλά το σχόλιο στο video λέει ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Βλέπουμε πράγματι να βγάζουν από το Focus σώο ένα μωρό που καθόταν πίσω δεξιά, στην πλευρά της σύγκρουσης.

Η Xsara έχει φάει το τράκο στην πόρτα του οδηγού και βλέπουμε τους αστυνομικούς να βγάζουν τον φυγάδα από την άλλη πόρτα και να τον ξαπλώνουν στο έδαφος – πιθανώς για να τον ακινητοποιήσουν.

Αν δεν έχει τραυματιστεί σωματικά, τον περιμένουν σίγουρα κάποια ψυχικά τραύματα…

[Πηγή: Live Leak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube