Έκθεση Φρανκφούρτης: Κατέρρευσε στη σκηνή ο CEO της BMW [video]

Έκθεση Φρανκφούρτης: Κατέρρευσε στη σκηνή ο CEO της BMW [video]

Ο CEO της BMW μιλούσε για τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας, όταν ξαφνικά, έχασε τα λόγια και την ισορροπία του και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Άφωνους άφησε τους εκπροσώπους του Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, σήμερα το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMW, Harald Krueger, όταν κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια παρουσίασης.

Ο Krueger μιλούσε για τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας, όταν ξαφνικά, έχασε τα λόγια και την ισορροπία του και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Η αντίδραση ήταν άμεση και γρήγορα δυο στελέχη της BMW που βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να τον σηκώσουν και στη συνέχεια τον βοήθησαν να αποχωρήσει.

«Ο Harald Krueger αισθάνθηκε ζαλάδα. Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου προκειμένου ο κ. Krueger να εξεταστεί από γιατρό. Η κατάσταση της υγείας του κ. Krueger είναι σταθερή και ο ίδιος αναρρώνει καλά», ανέφερε εκπρόσωπος της BMW λίγο αργότερα.

Μετά την αποχώρηση του Krueger, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Friedrich Eichiner ανέλαβε να συνεχίσει την συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube