Η Audi και οι «καραγκιόζηδες» [video]

Η Audi και οι «καραγκιόζηδες» [video]

Πολλοί επικίνδυνοι «καραγκιόζηδες» κυκλοφορούν στους δρόμους, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα ηλεκτρονικά συστήματα που μας προστατεύουν, λέει η Audi στο αριστουργηματικό σποτάκι.

Τα διαφημιστικά σποτ των αυτοκινήτων έχουν λίγο-πολύ τυποποιηθεί, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να είναι βαρετά.

Εδώ όμως η Audi UK διαφοροποιείται, με ένα σποτάκι που είναι εμπνευσμένο ως ιδέα και ως εκτέλεση. Αναφέρεται στην ηλεκτρονική τεχνολογία των αυτοκινήτων της, αλλά δεν μιλάει τεχνικά και βαρύγδουπα. Αντίθετα, δείχνει με κωμικό αλλά και γλαφυρό τρόπο πώς μας προστατεύουν από τους διάφορους «καραγκιόζηδες»clowns, δηλαδή κλόουν, στα αγγλικά– που κάνουν κάθε είδους επικίνδυνες βλακείες στους δρόμους.

Όλες οι επικίνδυνες απροσεξίες και ασυνειδησίες παρουσιάζονται παραστατικά, με αποκορύφωμα τον κλόουν που οδηγεί μιλώντας σε ένα τεράστιο σταθερό τηλέφωνο.

Με αριστουργηματικό τρόπο, ο σκηνοθέτης του video κάνει τις κωμικές σκηνές να δείχνουν τελικά τρομακτικές μέσα στον παραλογισμό τους, ώστε να μας αγγίζουν και να εκτιμούμε έτσι την τεχνολογία που μας προστατεύει.

Και δεν μας προστατεύει μόνο, αλλά μας διευκολύνει κιόλας, με συστήματα όπως το αυτόματο παρκάρισμα. Με αυτό κλείνει το σποτ, ρίχνοντας και μια έμμεση μπηχτή στον ανταγωνισμό, που τα μοντέλα του δείχνουν… καραγκιοζιλίκια μπροστά στο κομψό και αριστοκρατικό νέο Α8.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube