Δωρεάν βενζίνη αν φοράτε μπικίνι [video]

Δωρεάν βενζίνη αν φοράτε μπικίνι [video]

Ένα πρατήριο στη Ρωσία επέλεξε να διαφημιστεί προσκαλώντας ημίγυμνες γυναίκες να τριγυρνούν ανάμεσα στις αντλίες του, με αντάλλαγμα δωρεάν βενζίνη.

Στο παρελθόν έχουμε δει πολυκαταστήματα να προσφέρουν δωρεάν προϊόντα ή γενναίες εκπτώσεις σε όσους είναι διατεθειμένοι να μπουν για ψώνια με τα εσώρουχα. Το περασμένο καλοκαίρι, το ίδιο έκανε και ένα βενζινάδικο.

Πρόκειται για ένα βενζινάδικο της αλυσίδας Olvi που βρίσκεται στη Samara, την 6η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ρωσίας. Το οποίο για να διαφημιστεί επέλεξε έναν περίεργο, αλλά σίγουρης αποτελεσματικότητας τρόπο. Μια μέρα του περασμένου καλοκαιριού, για ένα τρίωρο, πρόσφερε ένα δωρεάν γέμισμα σε όποια γυναίκα θα είχε το θάρρος να εμφανιστεί στο βενζινάδικο μόνο με το bikini της.

Αν βέβαια η κάθε κοπέλα μπορούσε να μείνει κλεισμένη στο αυτοκίνητό της, θα είχε γίνει μια τρύπα στο νερό. Οπότε ένας από τους όρους της προσφοράς ήταν το ότι έπρεπε να βγει, να φουλάρει το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια να πάει ως το ταμείο του καταστήματος για να δηλώσει ποια αντλία χρησιμοποίησε. Ό,τι θα έκανε και κανονικά δηλαδή, απλώς προσπερνώντας το στάδιο της πληρωμής στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το δωρεάν αυτοκίνητο από την BMW την 1η Απριλίου... δεν ήταν φάρσα! [video]

Βέβαια, εκτός από τις κυρίες, και κάποιοι άντρες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, φορώντας γυναικείο μαγιό και περπατώντας σε ψηλά τακούνια. Και άλλοι, ήταν οι ίδιοι που ώθησαν τις συντρόφους τους να γδυθούν, για να κερδίσουν το δωρεάν γέμισμα του ρεζερβουάρ.

Δείτε το video με τα όσα έγιναν στο βενζινάδικο της Olvi και απαντήστε στο καυτό ερώτημα: Εσείς θα το κάνατε;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube