Bugatti Tourbillon πακέτο με ρολόι αξίας 340.000 δολαρίων

Bugatti Tourbillon πακέτο με ρολόι αξίας 340.000 δολαρίων

Η Bugatti Tourbillon που αποκαλύφθηκε μέσα στο καλοκαίρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία δημιουργήματα της γαλλικής φίρμας.

Bugatti Tourbillon

1.800 ίπποι, 250 αντίτυπα, ατμοσφαιρικός V16. Δεν χωρά αμφιβολία πως η Bugatti Tourbillon είναι ένα αυτοκινητικό όνειρο. Άπιαστο για τους περισσότερους κοινούς θνητούς, μιας και η τιμή της αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ. Ένα τόσο σπέσιαλ αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε παρά να συνδυάζεται με κορυφαία αξεσουάρ.

Λίγο μετά την παρουσίασή της, ο φημισμένος οίκος ρολογιών και κοσμημάτων Jacob & Co, ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την γαλλική φίρμα για την κατασκευή ενός premium ρολογιού, ως φόρο τιμής στο hypercar της Bugatti.

Όπως προαναφέραμε, η Tourbillon θα κατασκευαστεί σε 250 κομμάτια. Τα οποία περιττό να αναφέρουμε πως έχουν ήδη πουληθεί. Ο οίκος Jacob & Co όμως, θα κατασκευάσει 350 αντίτυπα του ρολογιού του, καθώς γνωρίζει πως το ενδιαφέρον από συλλέκτες σε όλον το κόσμο είναι τεράστιο.

Αν δεν πρόλαβες να αποκτήσεις το αυτοκίνητο, μπορείς να αποκτήσεις το ρολόι Bugatti Tourbillon με μόλις 340.000 δολάρια

Bugatti Tourbillon Watch

Για να φτάσουμε όμως στην κατασκευή του, χρειάστηκε να περάσουν 18 ολόκληροι μήνες έρευνας και ανάπτυξης. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως το ρολόι αποτελείται από ζαφείρι και τιτάνιο, πέραν των υπόλοιπων, πολύτιμων υλικών του. Αυτό όμως που πραγματικά ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει είναι η απεικόνιση του κινητήρα της Bugatti Tourbillon στο καντράν. Αποτυπώνοντας έτσι τη μεγάλη έμφαση που δόθηκε και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Όσο για την τιμή του; Σύμφωνα με τους ανθρώπους του οίκου, αποτιμάται στα 340.000 δολάρια (€304.000). Ένα ποσό που σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για τους ζάμπλουτους, μελλοντικούς ιδιοκτήτες του. Ένας από αυτούς, είναι ο γνωστός ράπερ και παραγωγός Jay-Z, που απέκτησε το υπ αριθμόν 1 ρολόι Bugatti Tourbillon.

Bugatti Tourbillon Watch

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης άλλωστε, φημίζεται για την αγάπη του στα ακριβά ρολόγια. Με την πλούσια συλλογή του να περιλαμβάνει ένα Tiffany Blue Patek Philippe Nautilus, αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το μοναδικό Rolex Datejust και πολλά ακόμη.

Ο Jacob Arabo, στενός φίλος του Jay-Z, ιδρυτής και CEO της Jacob & Co μέσα από ανάρτηση του στα social media ανέφερε: «Ο αγαπημένος μου φίλος Jay-Z ήταν ο πρώτος που κατείχε το 5 time zone ρολόι μας. 25 χρόνια μετά, είναι ξανά ο πρώτος άνθρωπος που αποκτά το Βugatti Τourbillion».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube