Αφρικάνικα «ντόνατς» [videos]

Αφρικάνικα «ντόνατς» [videos]

Συνταγή με φτηνά υλικά της περιοχής, αλλά με απρόσμενα θεαματικό αποτέλεσμα!

Δεν χρειάζεται να έχεις το Hoonicorn” 1.400 ίππων του Ken Block για να κάνεις θεαματικά «ντόνατς».

Έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο τύπος από το Limpopo της Ν. Αφρικής. Και αποφάσισε να «μαγειρέψει» τα «κουλούρια» του με τα υλικά που διέθετε: ένα παλιό Datsun 1200 pickup και μια δόση φαντασίας.

Η φαντασία είχε να κάνει με το ότι αποφάσισε να κάνει τα «ντόνατς» με την όπισθεν. Μαρσάρισε λοιπόν το παλαίμαχο μοτέρ των 60 ίππων, ξεκίνησε μέσα σε ένα σύννεφο από καμένο λάδι, έκοψε το τιμόνι απότομα και άρχισε τις σβούρες.

Βοηθούσε και το γεγονός ότι το εγχείρημα γινόταν σε ένα χωμάτινο πλάτωμα, όποτε το Datsun πράγματι άρχισε να σβουρίζει. Μόνο που το πλάτωμα τελείωσε, το φορτηγάκι χτύπησε σε ένα ανάχωμα, από το τράνταγμα άνοιξε η (από άλλο αυτοκίνητο) πόρτα και ο Αφρικάνος Block(head) βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Datsun συνέχισε μόνο του και γκρέμισε μια στάση λεωφορείου παραδίπλα.

Κι όλα αυτά μπροστά σε ακροατήριο από παιδάκια, που δεν τα βλέπουμε μεν, αλλά τα ακούμε να ζητωκραυγάζουν αρχικά και στο τέλος να ξεκαρδίζονται.

Μεγάλο ρεζιλίκι για τον φίλο μας, που αν είχε θητεύσει στη χώρα μας, θα ήξερε πώς να κουμαντάρει καλύτερα το αγροτικό Datsun, όπως ο Ελληνάρας του δεύτερου video, που θα τον δείτε παρακάτω σε... ατελείωτες πάντες με ενθουσιώδη σχολιασμό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube