Θα ζούσες μέσα σε Lamborghini Urus για έναν χρόνο; [video]

Θα ζούσες μέσα σε Lamborghini Urus για έναν χρόνο; [video]

Αμερικανός διαμένει μέσα σε Lamborghini Urus. Βέβαια, ένα πολυτελές αυτοκίνητο δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι έχεις και μια πολυτελή βίλα.

Lamborghini Urus

Μπορεί η Lamborghini Urus να είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο των αστέρων του NBA, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες σκληροπυρηνικό off-roader.

Κάποιος όμως από το Colorado όμως, εκτίμησε ότι η μεγάλη απόσταση από το έδαφος κι η πρακτικότητα που χαρίζουν οι τέσσερις πόρτες, του αρκούν για να μετατρέψει τη Lamborghini Urus σε αυτοκινούμενο και να ζει εκεί μέσα.

Με τα χρήματα που κοστίζει, αγόραζε σπίτι. Μετά όμως δεν θα οδηγούσε Lamborghini Urus...

Lamborghini Urus

Αλλά δεν είναι όλα τέλεια. Θα προτιμούσε τα παράθυρα να είχαν πλαίσιο, έτσι ώστε να στερεώνει πιο εύκολα την κουνουπιέρα για τα έντομα. Και τα μη ρυθμιζόμενα προσκέφαλα είναι επίσης άβολα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί η Lamborghini Urus είναι το αυτοκίνητο που οδηγούν καθημερινά οι αστέρες του NBA;

Τα αδύναμα φώτα της όπισθεν τον δυσκολεύουν όταν θέλει να κινηθεί προς τα πίσω τη νύχτα, αλλά εκεί αναλαμβάνει ο πρόσθετος εξοπλισμός φώτων που έχει προσθέσει. 

Lamborghini Urus

Το ιταλικό crossover διαθέτει αφαιρούμενη σχάρα οροφής που μπορεί να χωρέσει διάφορα εργαλεία, έναν εφεδρικό τροχό και βοηθητικά φώτα. 

Επίσης, χρησιμεύει ως βάση για τη δορυφορική σύνδεση ίντερνετ Starlink και την τέντα.

Στο εσωτερικό, το κρεβάτι μπορεί να διπλωθεί, επιτρέποντας τη χρήση των καθισμάτων και γενικώς, τα πάντα μαζεύονται γρήγορα όταν ο οδηγός χρειάζεται τη μέγιστη χωρητικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς θα σας φαινόταν μια Lamborghini Urus 6x6;

Ο V8 των 4,0 lt με τα δύο τούρμπο αποδίδει 666 ίππους, αλλά ένα o-ring ευθύνεται για τη μοναδική φορά που η Lamborghini Urus χρειάστηκε να φορτωθεί σε γερανό στο ταξίδι των 30.000+ km σε 16 χώρες. 

Lamborghini Urus

Σε κάποια εξόρμηση στη Ρουμανία, ο Αμερικανός κατέστρεψε το μπροστινό σπόιλερ, που κοστίζει πάνω από €1.000 για να αντικατασταθεί. Ο πίσω προφυλακτήρας απουσιάζει σκόπιμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι αυτοκίνητο οδηγούν καθημερινά οι αστέρες του NBA;

Στόχος του ιδιοκτήτη είναι να αντικαταστήσει και τους δύο προφυλακτήρες για να βελτιώσει την ικανότητα του ιταλικου μοντέλου εκτός δρόμου. Για αυτό πρόκειται να εγκαταστήσει και διαφορετική εξάτμιση, αλλά και μεταλλικές ποδιές για προστασία των μηχανικών μερών. 

Lamborghini Urus

Μια Lamborghini Urus κοστίζει όσο ένα σπίτι, ενίοτε και περισσότερο. Αλλά όποιος προτιμήσει να δαπανήσει αυτά τα χρήματα στα ντουβάρια, δεν θα οδηγεί το ιταλικό θηρίο. Ενώ τώρα, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει τη μοναδική Camperghini!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube