Tesla Cybertruck σε ροζ χρυσό και 30άρες; Παραείναι ακραίο!

Tesla Cybertruck σε ροζ χρυσό και 30άρες; Παραείναι ακραίο!

Αν το εργοστασιακό Tesla Cybertruck είναι ήδη μια φορά ιδιαίτερο σε εμφάνιση, φανταστείτε το συγκεκριμένο.

Tesla Cybertruck

Δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος μέσα σε ένα Tesla Cybertruck. Απλώς δεν γίνεται! Το αμφιλεγόμενης αισθητικής αμάξωμα, τα μεταλλικά πάνελ, το γωνιώδες σχήμα, όλα τούτα συνδυάζονται σε ένα όχημα που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Θα προκαλούσε το ίδιο ακόμα κι αν δεν έφερε το σήμα της εταιρείας του Elon Musk.

Μπορεί το Tesla Cybertruck να μην εισάγεται στην Ευρώπη, παρότι αναφέρονται κάποια μοντέλα στην Κύπρο και στη Ρωσία, αλλά στις ΗΠΑ δεν είναι πια τόσο σπάνιο θέαμα. Ως εκ τούτου, αν θέλει κάποιος να διαφοροποιηθεί περαιτέρω από τον σωρό, τότε πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Παραδειχτείτε το, όταν αντικρίζετε το Cybertruck​ του άρθρου, δεν το σκέφτεστε στην πλατεία του Μπουρναζίου;

Tesla Cybertruck

Ο ένας τρόπος είναι να απευθυνθεί στην Unplugged Performance, τον διάσημο βελτιωτικό οίκο που ασχολείται μόνο με Tesla.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck κατάσχονται για παράνομη είσοδο στη Ρωσία

Προσφέρει το Invincible Off-Road Pack που περιλαμβάνει εξατομικευμένους προφυλακτήρες και προεκτάσεις για τους θόλους των τροχών, καθώς και σπέσιαλ bull-bar, πρόσθετες λωρίδες LED και τις απαραίτητες ράγες οροφής.

Tesla Cybertruck

Αλλά δεν είναι όλοι που θέλουν ένα Tesla Cybertruck με αυξημένη κατά 6,35 cm απόσταση από το έδαφος και ζόρικα ελαστικά της BF Goodrich -περιλαμβανομένης μιας ρεζέρβας στην πίσω πόρτα του ηλεκτρικού pick-up. Αυτό θα ταίριαζε περισσότερο στα Ζωνιανά, εδώ μιλάμε για κάτι πιο ασφάλτινο. Πιο Μπουρνάζι, βρε αδερφέ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς βρέθηκε το Tesla Cybertruck στη Μόσχα; [video]

Οπότε, αν δεν έχεις σκοπό να βγάλεις το Tesla Cybertruck σου ​εκτός δρόμου, τότε μάλλον θα κάνεις κάτι σαν αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Ειδικά αν είσαι του φθηνού εντυπωσιασμού. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι γυρεύει το Tesla Cybertruck σε Mall στο Βερολίνο;

Το αμάξωμα ντύθηκε σε ροζ χρυσή απόχρωση, ενώ ίδιος χρωματισμός βρίσκεται στο κέντρο της θηριώδους ζάντας των 30 ιντσών. Το περίβλημα από χρώμιο τονίζει το ακραίο του ζητήματος.

Tesla Cybertruck

Ένας άλλος τρόπος για να μαγνητίσεις τα βλέμματα είναι το wrap σε χρώμα σκουριάς. Και μάλλον δείχνει ιδιοκτήτη με αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ. Ένας Αμερικανός το δοκίμασε και δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ πετυχημένο. 

Αλλά αν μας ρωτάτε, θα προτιμούσαμε να αφήσουμε το Tesla Cybertruck μας όπως ακριβώς το σχεδίασε ο Elon Musk.

Tesla Cybertruck

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube