Ο Neymar εκδικείται τον Renan Lodi σκίζοντας τα λάστιχα [video]

Ο Neymar εκδικείται τον Renan Lodi σκίζοντας τα λάστιχα [video]

Ο Neymar ανταπαντά στην πλάκα του Renan Lodi με βάναυσο κι άκομψο τρόπο. Μήπως το παράκαναν;

Neymar

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά ο Neymar ξέφυγε λίγο στην προκειμένη περίπτωση. Ο Βραζιλιάνος δέχτηκε πρόσφατα την πλάκα του συμπαίκτη του κι ομοεθνή του Renan Lodi και τώρα πήρε το αίμα του πίσω. Πώς; Σκίζοντας τα ελαστικά στο Genesis G80 του τελευταίου.

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Αν οι δύο φάρσες δεν σχεδιάστηκαν βήμα-βήμα από κοινού στα αποδυτήρια της Al Hilal, τότε μπορούμε να πούμε χωρίς επιφύλαξη ότι ο Neymar είναι το λιγότερο επικίνδυνος. Τι του είχαν κάνει; Του έδεσαν τα κορδόνια στα παπούτσια του. 

Οφθαλμός αντί οφθαλμού; Όχι! Σου σκίζω τέσσερα λάστιχα επειδή μου έδεσες τα κορδόνια!

Neymar

Αναρρώνοντας από έναν τραυματισμό τον περασμένο Οκτώβρη, που θα τον κρατήσει μακριά από το γήπεδο ποδοσφαίρου για περίπου οκτώ μήνες, ο Neymar προφανώς δεν έχει διάθεση για φάρσες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αριστερός μπακ της Al Hilal, Renan Lodi, έδεσε τα κορδόνια του σούπερ σταρ, κάτι που τον ανάγκασε να ξοδέψει κάμποση ώρα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δωρεάν βενζίνη αν φοράτε μπικίνι. Κι όχι, δεν ήταν φάρσα [video]

Ωστόσο, αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια αθώα φάρσα, έκανε έξαλλο τον Βραζιλιάνο. Πήρε ένα μαχαίρι και πήγε στο πάρκινγκ όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του Lodi. Μαχαίρωσε και τα τέσσερα ελαστικά του, αφήνοντας τον συμπαίκτη του χωρίς άλλη επιλογή από το να ρυμουλκήσει το όχημά του. Κανείς δεν κουβαλάει τέσσερις ρεζέρβες, σωστά;

Neymar

Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να είμαστε εμείς τα θύματα. Διότι ο Lodi παρακολουθεί και καταγράφει χαμογελαστός τον παίκτη με τα περισσότερα σκορ στην ιστορία του Champions League να του βανδαλίζει την περιουσία του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της BMW που δεν ήταν φάρσα [video]

Προφανώς είχε έρθει η ώρα για την αλλαγή ελαστικών κι οι δύο συναθλητές βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Οι δυο τους είχαν σχεδόν 2,6 εκατομμύρια αντιδράσεις στα προφίλ τους στο Instagram, όπου μοιράστηκαν τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες και το ίδιο ακριβώς βίντεο. 
 

Neymar

Τι θα κάνει τώρα ο Lodi για να πάει ένα βήμα πιο κάτω την όλη βεντέτα; «Η επόμενη σεζόν είναι μεγάλη. Περιμένω με ανυπομονησία τη Rolls-Royce σου»,  έγραψε στο X.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Περιπολικό Lykan HyperSport στο Abu Dhabi [video]

Ο Neymar αγόρασε μια Rolls-Royce Ghost νωρίτερα φέτος, καταβάλλοντας πάνω από €300.000 για να την προσθέσει στη συλλογή του. Το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε μια Aston Martin DBX και μια Lamborghini Veneno Roadster. Πιστεύεται επίσης ότι είναι ένας από τους λίγους που κατέχουν το Lykan Hypersport των €3+ εκατομμυρίων.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube