5χρονος οδηγεί Lamborghini Revuelto πάνω από τα 310 [video]

5χρονος οδηγεί Lamborghini Revuelto πάνω από τα 310 [video]

Ο Zayn Sofuoğlu από την Τουρκία ξαναχτυπά: Τώρα πιάνει τα 312 km/h πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini Revuelto.

Lamborghini Revuelto

Να σου συστήσουμε τον Zayn Sofuoğlu. Γιο του Τούρκου Kenan Sofuoğlu, ο οποίος είναι πρώην οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας με πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα. Είναι μόλις πέντε ετών και δεν έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τα 310 km/h πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini Revuelto.

Η κίνηση με ταχύτητα που δεν έχει φτάσει το συντριπτικό ποσοστό των οδηγών του πλανήτη δεν είναι το μοναδικό ανδραγάθημα για το οποίο θα παινεύεται στους φίλους του στο νηπιαγωγείο. Ούτε τα παντιλίκια στα οποία υπέβαλε τη Lamborghini Revuelto, μετά το πέρας της διαδρομής.

Τον φανταζόμαστε να παίζει με τις πλαστελίνες του και να αφηγείται στους συμμαθητές του το πώς ουρλιάζει ο V12 εκεί στα 300+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱🇩🇿 (@zaynsofuoglu)

Μας είχε απασχολήσει πριν ενάμιση χρόνο, οδηγώντας με εξαιρετική άνεση μια Ferrari SF90 Stradale. Δεμένος στο παιδικό του κάθισμα της Cybex, ο Zayn είχε κάψει με αποφασιστικότητα αρκετό πανάκριβο ελαστικό από το ιταλικό hypercar.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 3χρονος κάνει «ντόνατς» με μια Ferrari SF90 Stradale σαν επαγγελματίας

Αν τα ντόνατς με τη Ferrari ήταν εντυπωσιακά για έναν 3χρονο, αντίστοιχα μας εκπλήσσει η ικανότητά του να χειριστεί ένα θηρίο 1.015 ίππων σαν την V12 Revuelto, φτάνοντας τα 312 km/h.

Ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram δείχνει τον πιτσιρικά να φοράει κράνος και να δένεται σε ένα ειδικό κάθισμα αυτοκινήτου πριν εξαπολύσει την επίθεσή του σε έναν αεροδιάδρομο. Ο πατέρας του είναι στη θέση του συνοδηγού, αλλά όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στα χέρια και τα πόδια του σπόρου.

Ο οποίος εκκινεί μανιασμένα και δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι μέχρι να εμφανιστούν τα 312 km/h στο ψηφιακό ταχύμετρο, περνώντας ανάμεσα στις κορύνες που οριοθετούν τη διαδρομή. Αν είχε χώρο, θα πήγαινε ακόμα πιο γρήγορα. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα για κάθε οδηγό, πόσω μάλλον για κάποιον που χρειάζεται προεκτάσεις για να φτάσει τα πετάλια.

Zayn Sofuoğlu

Τα μάτια του παραμένουν κολλημένα στον ορίζοντα κατά τη διάρκεια της κούρσας και δεν φαίνεται να επιτρέπει στα συναισθήματά του να τον συνεπάρουν και να του αποσπάσουν την προσοχή.

Ακόμη κι όταν ο μπαμπάς τον συνεχάρη, εκείνος ανταπέδωσε τη χειρονομία χωρίς να πάρει τα μάτια του από το δρόμο. Κι όταν ήρθε η ώρα για τα ντόνατς των πανηγυρισμών, έλεγξε όπως έπρεπε το περιβάλλον πριν βυθίσει το γκάζι. Το μέλλον τού ανήκει.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube