HELLA PAGID: Εξαρτήματα φρένων από τον ειδικό

HELLA PAGID: Εξαρτήματα φρένων από τον ειδικό

Ο κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων φρένων HELLA PAGID κερδίζει πόντους με εξαρτήματα φρένων υψηλής ποιότητας για όλα τους τύπους αυτοκινήτων.

HELLA PAGID

Εξαρτήματα φρένων σε ποιότητα πρώτης τοποθέτησης, με την πιο διευρυμένη κάλυψη στην αγορά και πάντα με υψηλή διαθεσιμότητα: Αυτό προσφέρει η HELLA PAGID, ο ειδικός στα φρένα και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές φρένων στο aftermarket.

Η HELLA PAGID μετρά περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στα φρένα από τη μητρική της μάρκα PAGID. Με αυτή την τεχνογνωσία, η εταιρεία έχει αποκτήσει ισχυρό όνομα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Εδώ και δεκαετίες, κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Audi, η BMW, η Porsche, η Mercedes-Benz και η VW, εμπιστεύονται τα τακάκια φρένων της PAGID στον εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης. 

Τα συνεργεία αυτοκινήτων επωφελούνται επίσης άμεσα από την επάρκεια της εταιρείας στον εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης. Φιλοδοξία της HELLA PAGID είναι να μεταφέρει την επάρκεια αρχικού εξοπλισμού της μητρικής μάρκας PAGID και την επάρκεια μηχανοκίνητου αθλητισμού της αδελφής μάρκας PAGID Racing στο aftermarket.

HELLA PAGID Εξαρτήματα φρένων

Τα συνεργεία αυτοκινήτων βασίζονται στην πλήρη σειρά προϊόντων HELLA PAGID
Είτε αναζητούν δίσκους φρένων, τακάκια φρένων, ταμπούρα φρένων, τακάκια φρένων, σιαγόνες φρένων, δαγκάνες φρένων ή υδραυλικά εξαρτήματα και αξεσουάρ φρένων, η HELLA PAGID κερδίζει πόντους στα συνεργεία και στο aftermarket με εξαρτήματα φρένων υψηλής ποιότητας σε ποιότητα πρώτης τοποθέτησης. 

Η εταιρεία με έδρα το Essen προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων για συστήματα φρένων με κάλυψη της αγοράς σχεδόν 100% για δίσκους φρένων και τακάκια φρένων. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Εδώ, ο ειδικός στα φρένα έχει σημαντική, μόνιμα υψηλή διαθεσιμότητα σε πάνω από 14.000 είδη.

Τα προϊόντα της HELLA PAGID πληρούν επίσης τακτικά τις νομικές απαιτήσεις, όπως η οδηγία ECE R90. Για παράδειγμα, όλα τα τακάκια φρένων της HELLA PAGID δοκιμάζονται στο εσωτερικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης και υποβάλλονται κατά την κατασκευή τους στις πιο σκληρές δοκιμασίες , οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ τις προδιαγραφές της ECE R90.

HELLA PAGID Εξαρτήματα φρένων

Κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων πέδησης στο aftermarket
Με την ιδιαίτερα συνεπή της στόχευση στο aftermarket, η HELLA PAGID έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων πέδησης και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα συνεργεία. Ως φίλος του συνεργείου, οι ειδικοί στα φρένα αποδίδουν επίσης ιδιαίτερη σημασία στην παροχή της καλύτερης τεχνικής εξυπηρέτησης. 

Για παράδειγμα, τεχνικές πληροφορίες και σημειώσεις σχετικά με τη συντήρηση και την εγκατάσταση είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση hella.com/techworld. Το portal συνεργείων HELLA Tech World περιλαμβάνει μια ευρεία βάση γνώσεων με τα τελευταία δεδομένα τεχνικής φύσης, πρακτική εκπαίδευση καθώς και μια τηλεφωνική γραμμή για υποστήριξη από ειδικούς. Ο ηλεκτρονικός κατάλογος ανταλλακτικών «BrakeGuide» καθοδηγεί επίσης τους επαγγελματίες της αυτοκινητοβιομηχανίας γρήγορα και με ακρίβεια στο προϊόν που αναζητούν: brakeguide.com.

Τι προϊόντα προσφέρει η HELLA PAGID:
•    Τακάκια φρένων
•    Δίσκους φρένων
•    Δαγκάνες φρένων
•    Ταμπούρα φρένων
•    Σιαγόνες φρένων
•    Άλλα υδραυλικά εξαρτήματα φρένων, όπως κεντρικούς κυλίνδρους, κυλινδράκια φρένων και μαρκούτσια φρένων
•    Υγρά
•    Αξεσουάρ

Γιατί οι επαγγελματίες της αυτοκινητοβιομηχανίας εμπιστεύονται τη HELLA PAGID:
•    Πλήρης σειρά προϊόντων για συστήματα πέδησης
•    Πάνω από 60 χρόνια τεχνογνωσίας στα φρένα από το brand PAGID
•    Ποιότητα πρώτης τοποθέτησης χάρη στην επάρκεια αρχικού εξοπλισμού της μητρικής μάρκας PAGID
•    Ευρύτατη κάλυψη της αγοράς: Υδραυλικά φρένων περίπου το 85% του ευρωπαϊκού πληθυσμού οχημάτων.
•    Μόνιμα υψηλή διαθεσιμότητα πάνω από 14.000 ειδών
•    Η καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της HELLA PAGID εδώ!
 

HELLA PAGID Εξαρτήματα φρένων
    
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube