Ευκαιρία να αποκτήσεις το Subaru Impreza του McRae [video]

Ευκαιρία να αποκτήσεις το Subaru Impreza του McRae [video]

Ο Σκωτσέζος χρησιμοποιήσε το συγκεκριμένο Subaru Impreza ως μοντέλο δοκιμών για τρία χρόνια. Τώρα μπορεί να γίνει δικό σου.

Τα αγωνιστικά Subaru Impreza έχουν συνδέσει τον θρύλο τους με αυτόν του Colin McRae κατά πρώτο λόγο και του Richard Burns κατά δεύτερο. 

Τώρα, ένα αυτοκίνητο δοκιμών, αυτό που στη ραλιτζίδικη διάλεκτο αποκαλούν «μουλάρι», μπορεί να γίνει δικό σου. Το αγωνιστικό Subaru Impreza είχε προετοιμαστεί από την Prodrive και χρησιμοποιήθηκε από τον αδικοχαμένο οδηγό αγώνων από το 1993 έως το 1996. 

Το να αποκτήσεις ένα αγωνιστικό που οδηγούσε επί τρία χρόνια ο μέγιστος Colin McRae είναι φοβερή τιμή. Πόσω μάλλον αν είναι ετοιμοπόλεμο για να ορμήσει και πάλι σε ειδικές διαδρομές

Subaru Impreza

Σύμφωνα με την καταχώριση, μετά την 3ετή θητεία στην αγωνιστική ομάδα της Subaru, πουλήθηκε σε ιδιώτη οδηγό. Το 2020 υποβλήθηκε σε πλήρη αποκατάσταση, με τη βρετανική εταιρεία Autosportif Engineering να αναλαμβάνει το φρεσκάρισμα του κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Subaru Impreza 22B του Colin McRae πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ!

Από τότε, το αυτοκίνητο συμμετείχε σε μία μόνο διοργάνωση: Το Σαββατοκύριακο του RallyLegend του 2022 στον Άγιο Μαρίνο. Μπορείτε να το δείτε να ανταγωνίζεται μια σειρά από άλλα εμβληματικά αγωνιστικά μοντέλα στο παρακάτω βίντεο.

Το Subaru Impreza πρώτης γενιάς παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας για να ξαναφορέσει τα αγωνιστικά, σύμφωνα με τον πωλητή. Οι ζώνες ασφαλείας, οι πυροσβεστήρες και το ρεζερβουάρ καυσίμων είναι ανανεωμένα κι οι άδειές τους είναι σε ισχύ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το πιο ποθητό Subaru Impreza έχει 670 ίππους και ζυγίζει 1.120 kg

Τα καθίσματα είναι επίσης καινούργια, ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος σε αγώνες. Ο αγοραστής όμως θα παραλάβει και τα αυθεντικά κάρμπον μπάκετ της Prodrive, για λόγους ευταξίας κι αυθεντικότητας.

Subaru Impreza

Αυτή τη στιγμή φέρει ρυθμίσεις για ασφάλτινες διαδρομές, αλλά συνοδεύεται από όλο τον αυθεντικό εξοπλισμό της Prodrive για τη μετατροπή του σε χωμάτινο όπλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Εκχιονιστικό κόβει στη μέση Subaru Impreza WRX

Προφανώς, ένα αγωνιστικό σε τέτοια κατάσταση και με τέτοιο βιογραφικό δεν θα μπορούσε να είναι φθηνό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ιταλία με ζητούμενη τιμή £390.000, που ισοδυναμούν με €468.500. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube