Επίσημη παρουσίαση για το smart #5, το ηλεκτρικό SUV των 4,7 m

Επίσημη παρουσίαση για το smart #5, το ηλεκτρικό SUV των 4,7 m

Το smart #5 είναι το μεγαλύτερο, ταχύτερο και πιο ευρύχωρο μοντέλο που έχει βγάλει ποτέ η φίρμα.

Πλασιώνοντας το #1 και το #3, το smart #5 αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της ηλεκτρικής εταιρείας. Με διαστάσεις παρόμοιες με του Model Y, καλείται να κοντραριστεί σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία.

Όπλα του smart #5 η μοδάτη του εμφάνιση κι ο περιπετειώδης χαρακτήρας του. Στοιχεία που το διαχωρίζουν από τον σωρό και του χαρίζουν προσωπικότητα. Βασίζεται στην SEA2 πλατφόρμα της Geely κι οι διαστάσεις του είναι χορταστικές: Μήκος 4.705 mm, πλάτος 1.920 mm κι ύψος 1.705 mm. Παρόμοιο μέγεθος δηλαδή με το νέο ηλεκτρικό Peugeot 5008, αν και δεν είναι 7θέσιο. 

Ουσία και θέαμα, περιπέτεια και κομψότητα, το smart #5 έχει πολλούς άσους στο μανίκι του

smart #5

Εκτός από εμφάνιση, το smart #5 κρύβει και μπόλικη EV ουσία. Με 800βολτη αρχιτεκτονική, υπόσχεται ότι φορτίζει από το 10 στο 80% σε μόλις 15'. Και με μπαταρία 100 kWh, διατείνεται ότι μπορεί να διανύσει 560 km με μία φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ smart #5, στιλάτος ηλεκτρικός αντίπαλος του Tesla Model Y

Οι δίχρωμοι καθρέπτες και τα αιωρούμενα καλύμματα των τροχών με τον λογότυπο smart στο κέντρο, ο οποίος παραμένει όρθιος όταν οι τροχοί περιστρέφονται, διασφαλίζουν τον premium χαρακτήρα του.

smart #5

Εξοπλισμένο με το αποκλειστικό πακέτο «Adventurers’ Collection», το smart #5 Summit Edition συνδυάζει ποιότητα, πρακτικές καινοτομίες και πολυχρηστικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το smart #5 ξανακάνει της μόδας το off-road στα ηλεκτρικά SUV

Περιλαμβάνει μπάρα φώτων οροφής, ηλεκτρικό κοτσαδόρο και προστατευτική ποδιά, σχάρα οροφής, σκαλοπάτια, πλευρική θήκη και πλευρική σκάλα.

smart #5

Τα χαρακτηριστικά άνεσης περιλαμβάνουν ατμοσφαιρικό φωτισμό με 256 χρώματα και τη δυνατότητα τα καθίσματα να δημιουργούν ένα τεραστίων διαστάσεων κρεβάτι για να κοιμηθείς στη φύση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ smart #5, ηλεκτρικό SUV, αντίπαλος της BMW iX1 και του EX40

Το σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει έναν ενσωματωμένο προτζέκτορα, που συνδυάζεται με ηχοσύστημα 20 ηχείων και φορητό ηχείο Sennheiser Signature Sound System. Μαζί με τον κρυφό φωτισμό της καμπίνας, το ηχείο συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής και προσφέρουν μία οπτικοακουστική εμπειρία.

smart #5

Ξεχωρίζουμε επίσης το Head-up Display επαυξημένης πραγματικότητας 25,6 ιντσών και την πρίζα 220V στο πορτ-μπαγκάζ που προσφέρει απεριόριστη ευελιξία εκτός «πολιτισμού».

Επιπλέον, το όχημα διαθέτει διάφορες λειτουργίες οδήγησης εντός και εκτός δρόμου, συμπεριλαμβανομένων των Adaptive, Sand, Snow, Mud και Rock.

smart #5

Η smart ανακοίνωσε πρόσφατα νέες συνεργασίας με το σύνθημα «Open Your Mind». Με την αμερικανική μάρκα ποδηλάτων Trek και τη γερμανική μάρκα υπαίθριων δραστηριοτήτων HEIMPLANET.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ smart #5, επιτέλους ένα ηλεκτρικό SUV για τους περιπετειώδεις

Μαζί, οι δύο μάρκες έχουν αναπτύξει μία γκάμα προϊόντων που επαναπροσδιορίζουν την έννοια του «outdoor premium». Η Trek έχει εξελίξει το ποδήλατο Madone Gen 8, ενώ η HEIMPLANET έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή έκδοση της σκηνής «THE CAVE», εμπνευσμένη από το smart #5.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube