Volvo Electric Days με οδήγηση και πολλές εκπλήξεις

Volvo Electric Days με οδήγηση και πολλές εκπλήξεις

Το διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της ηλεκτροκίνησης μπορούν να δουν από κοντά, να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους Volvo και να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές στα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της φίρμας, στο πλαίσιο της Volvo Electric Days.

Volvo EX30

Το Volvo Electric Days είναι η γιορτή των ηλεκτρικών Volvo, μία ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε φίλο της ηλεκτροκίνησης να γνωρίσει και να οδηγήσει όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της σουηδικής φίρμας, να μιλήσει από κοντά με τους ειδικούς της εταιρείας, να ενημερωθεί και να λύσει κάθε απορία του για την απόκτηση και τη χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού Volvo.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Volvo για να διευκολύνει εκείνους που σκέφτονται να πραγματοποιήσουν τώρα τη μετάβαση σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό Volvo. Αλλά κι επειδή η εταιρεία θέλει να μοιραστεί  με τους φίλους της εταιρείας όλα όσα έχει πετύχει τόσο σύντομα στην ηλεκτροκίνηση. Παρουσιάζοντας την πιο σύγχρονη γκάμα premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων που αναβαθμίζει τις μετακινήσεις και κάνει την καθημερινή οδήγηση πιο συναρπαστική, εύκολη και ασφαλή.

To διάστημα 19-21 Σεπτέμβρη, οι φίλοι της Volvo και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας και να ενημερωθούν για τις καινοτομίες τους

Volvo EC40 και XC40

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλεκτροκίνηση, μια επένδυση για το μέλλον του πλανήτη

Το Volvo Electric Days έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή - σε μία περίοδο που η Volvo προσφέρει κορυφαίες ηλεκτρικές προτάσεις για κάθε επιθυμία και ανάγκη, αλλά και που η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 3, το οποίο ενισχύει με σημαντική επιδότηση την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου. 

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να κλείσετε από τώρα το test drive σας στον επίσημο διανομέα της περιοχής σας και να έρθετε στο Volvo Electric Days για να οδηγήσετε το νέο μικρό SUV ΕX30, το compact SUV EX40 και το μοντέρνο crossover EC40. Όλα συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις με μεγάλη αυτονομία που σας επιτρέπει να βάλετε εύκολα και απροβλημάτιστα την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητά σας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Volvo Electric Days, μόνοι σας ή με την οικογένεια και τους φίλους σας, να βιώσετε από πρώτο χέρι το ανώτερο επίπεδο των ηλεκτρικών λύσεων που προτείνει η Volvo και να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές στο ετοιμοπαράδοτο μοντέλο της επιλογής σας. Από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, στους επίσημους διανομείς Volvo.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube