Αγγελία με Suzuki Vitara ενός έτους από το Κιλκίς γίνεται viral

Αγγελία με Suzuki Vitara ενός έτους από το Κιλκίς γίνεται viral

Ο κύριος Θανάσης από το Κιλκίς πουλάει το Suzuki Vitara του και δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να τον εξαπατήσει.

Suzuki Vitara

Λατρεμένες ελληνικές αγγελίες... Πόσες φορές δεν έχουμε ξενυχτήσει χαζεύοντας αγγελίες στο Car.gr, άλλοτε επειδή όντως ενδιαφερόμαστε για αγορά, άλλοτε μόνο για το χάζι. Στις 1.000άδες αγγελίες που έχουμε αναγνώσει, καμία δεν φτάνει αυτή του Suzuki Vitara από το Κιλκίς.

Κεντρικός ήρωας ο κύριος Θανάσης, ο επίτιμος πωλητής του εκλεκτού Suzuki Vitara. Μη νομίζεις ότι πρόκειται όντως για κάτι ιδιαίτερο. Εντάξει, είναι μοντέλο του Αυγούστου του 2023, δηλαδή 14 μηνών. Έχει διανύσει 6.500 km, πρακτικά καινούργιο. Αλλά δεν είναι καν κάποια πλουσιοπάροχη έκδοση. Πρόκειται για την εισαγωγική GL, χωρίς τετρακίνηση ή αυτόματο κιβώτιο. Με μαύρες χειρολαβές και πίσω παράθυρα με μανιβέλα. Στην ουσία, βλέπεις μπροστά σου το φθηνότερο Suzuki Vitara που μπορείς να αγοράσεις αυτή τη στιγμή.

Νόμιζες ότι μπορείς να ξεγελάσεις τον κύριο Θανάση και να ασελγήσεις πάνω στο Vitara του; Ε όχι φίλε μου, είσαι πολύ γελασμένος

Suzuki Vitara

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ιαπωνικό off-roader υποβλήθηκε πρόσφατα σε ήπια ανανέωση. Αλλά ο κύριος Θανάσης δεν το βλέπει ακριβώς έτσι. Θεωρεί ότι πουλάει κάτι το εξαιρετικό. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νιώσε Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τη Mercedes-Benz S320 του Κωστή Στεφανόπουλου 

Προσοχή: Δεν αναφερόμαστε στα €21 χιλιάρικα της τιμής. Κάθε πωλητής είναι ελεύθερος να ορίσει την τιμή που πιστεύει ότι ανταποκρίνεται στο προϊόν που διαχειρίζεται κι ο εκάστοτε αγοραστής θα κρίνει αν αξίζει αυτά τα χρήματα ή όχι. 

Suzuki Vitara

Εδώ σχολιάζουμε την επιλογή του κυρίου Θανάση να «κόψει τον τσαμπουκά» των επίδοξων ενδιαφερόμενων για οποιονδήποτε έλεγχο. Όχι, η λογική απαίτηση για έλεγχο σε κάποιο μεταχειρισμένο, εδώ πάει περίπατο.

Του δίνουμε τον λόγο: «ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΦΟΥ διαβάσετε την αγγελία, τηλεφωνείτε ΜΟΝΟ για να προχωρήσουμε στην αγορά/μεταβίβαση. Το αμάξι είναι ουσιαστικά καινούργιο. Κανένας έλεγχος δεκτός παρά μόνο οπτικός. ΔΕΝ θα σας το δώσω βόλτα. ΔΕΝ θα σας πάω βόλτα. ΔΕΝ θα πατήσω ξερογκαζιές, για χάρη σας, σταματημένο. ΔΕΝ θα μπείτε μέσα. ΔΕΝ θα το αγγίξετε».

Suzuki Vitara

Ξαναδιάβασέ το γιατί δεν τα «πιάνεις όλα με την πρώτη». Για τον κύριο Θανάση, προφανώς όλοι οι αγοραστές είναι απατεώνες που θέλουν να τον εξαπατήσουν. Και θα όφειλαν να γνωρίζουν ήδη τι τεφαρίκι πουλάει. Απομονώνουμε φράσεις: «ΔΕΝ θα σας πάω βόλτα». Δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε: «ΔΕΝ θα μπείτε μέσα». Αλλά ούτε απ'έξω θα το πιάσετε: «ΔΕΝ θα το αγγίξετε». Άραγε θα στέκεται λίγο πιο μακριά με την καραμπίνα για να διασφαλίσει την «αγνότητα» της συναλλαγής; Κι αν έχεις κατά νου ότι θα κάνεις παζάρια, είσαι πολύ γελασμένος. Με το παραμικρό, ο κύριος Θανάσης δεν θα διστάσει να σου κλείσει το τηλέφωνο κατάμουτρα. «Όχι μήνυματα, αποκρύψεις, ακατάλληλες ώρες. Παρακαλώ μιλάτε με ευγένεια ή θα σας το κλείσω». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Suzuki Grand Vitara του 2008 ξετρελαίνει, αλλά ζητά €18 χιλιάρικα

Πόσο όμως τιμάται ένα υβριδικό Suzuki Vitara 1.4 GL του κουτιού; Που είναι και μισή γενιά μεταγενέστερο; Ο επίσημος διαμορφωτής της ελληνικής αντιπροσωπείας ορίζει ότι κοστίζει €20.580 με τα δωρεάν χρώματα, ενώ τα ακριβότερα κοστίζουν €600 επιπλέον. Δύσκολη επιλογή: Του κουτιού και φθηνότερα ή να πεταχτούμε στο Κιλκίς και να πληρώσουμε ακριβότερα ένα μεταχειρισμένο, αλλά να έχουμε τη χαρά της γνωριμίας με τον κύριο Θανάση;

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube