Δύο Tesla Cybertruck σε αποστολή προς τον Αρκτικό Ωκεανό

Δύο Tesla Cybertruck σε αποστολή προς τον Αρκτικό Ωκεανό

Δύο Tesla Cybertruck θα επιχειρήσουν να φτάσουν βορειότερα από κάθε άλλο ηλεκτρικό pick-up του Elon Musk.

Tesla Cybertruck

Μια αποστολή με δύο Tesla Cybertruck προς τον Αρκτικό Ωκεανό βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Κι αναμενόμενα έχει τραβήξει την προσοχή της κοινότητας των κατόχων ηλεκτρικών οχημάτων.

Εάν πετύχουν, οι συμμετέχοντες στην αποστολή θα μπορούν να υπερηφανεύονται ότι τα δύο Tesla Cybertruck τους έφτασαν πιο μακριά και βόρεια από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας. 

Ο Αρκτικός Ωκεανός στις βόρειες ακτές του Καναδά δεν είναι το πιο φιλόξενο μέρος για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Οι συμμετέχοντες στην Arctic Cybertrek είναι βετεράνοι ιδιοκτήτες Tesla και τα δύο ηλεκτρικά διπλοκάμπινα έχουν δεχτεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις για το εγχείρημα. Το οποίο ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου κι αναμένεται να χρειαστεί έξι μέρες για να ολοκληρωθεί. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αερομεταφερόμενο Tesla Cybertruck ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή

«Η απόλυτη περιπέτεια της Αρκτικής ξεκινά στον θρυλικό αυτοκινητόδρομο Dempster. 740 km χωρίζουν την πόλη Dawson στο Yukon από το Inuvik στα βορειοδυτικά. Διασχίζοντας εκπληκτικά τοπία μέσα στα δάση, θα συναντήσουμε τον μεγαλύτερο ποταμό του Καναδά — τον ​​πανίσχυρο Mackenzie — στην καναδική τούνδρα και στον αυτοκινητόδρομο Inuvik-Tuktoyaktuk. Καταλήγοντας ακριβώς στον Αρκτικό Ωκεανό», αναγράφεται στην επίσημη σελίδα της αποστολής. 

Οι συμμετέχοντες δημοσιεύουν ενημερώσεις για το ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η πορεία τους βαίνει καλώς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Θα ζούσες μέσα σε Lamborghini Urus για έναν χρόνο; [video]

Φυσικά, δεν είναι όλα ανέφελα. Πρέπει να αντιπαρέλθουν προκλήσεις, όπως η απουσία υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και κάποιοι επικίνδυνοι δρόμοι. Αλλά ποιο roadtrip θα άξιζε χωρίς περιπέτεια; 

O Elon Musk πόνταρε πολλά στο να καλλιεργήσει την πεποίθηση ότι το Tesla Cybertruck είναι ένα πραγματικά σκληροτράχηλο όχημα. Κυρίως για να κερδίσει όσους αγοράζουν pick-up στις ΗΠΑ για βαριές εργασίες κι όχι για μόστρα ή για lifestyle. Αυτοί είναι ήδη γοητευμένοι από το Tesla.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck πρόλαβε να γίνει σμπαράλια στην Κίνα [video]

Φήμη που έχει δεχτεί πλήγμα από διάφορους YouTubers που υποβάλλουν σε ακραίες δοκιμασίες το ηλεκτρικό φορτηγό.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube