Διαρροή: Επίσημες φωτογραφίες Toyota Supra

Διαρροή: Επίσημες φωτογραφίες Toyota Supra

Η αποκάλυψη της νέας Toyota Supra θα γίνει επιτέλους τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής, στο Detroit. Αλλά χθες διέρρευσαν «κατά λάθος» επίσημες φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ.

Ενόψει της παρουσίασης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής στο Detroit τον επόμενο μήνα, η Toyota… επέτρεψε να διαρρεύσουν επίσημες φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης Supra. Σύμφωνα με το SupraMKV forum, η Toyota Γερμανίας έστειλε αυτές τις εικόνες σε ένα μέλος όταν έκανε εγγραφή στη λίστα αναμονής πελατών.

Το σχήμα είναι λίγο πολύ αυτό που είχαμε σε προηγούμενα renders και φωτογραφίες πρωτοτύπων με καμουφλάζ. Αλλά πλέον βλέπουμε πιο καθαρά τις λεπτομέρειες. Όπως οι τρεις μεγάλοι εμπρός αεραγωγοί και τα φώτα με τη γραμμή LED στο κάτω μέρος. Βλέπουμε επίσης μια διάταξη που μοιάζει με εμπρός πτέρυγα μονοθεσίου, και μάλιστα διπλή. Με δύο στιβαρούς κεντρικούς πυλώνες και ένα λεπτότερο κάτω στέλεχος με εμφανή endplates στην εξωτερική πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota Supra Μια ιστορία 40 ετών. Ή μήπως 50;

Στα πλαϊνά βλέπουμε αεραγωγούς θερμότητας και εκτόνωσης της πίεσης στο πάνω μέρος των εμπρός φτερών. Αλλά και δύο βαθιές χαρακιές που ξεχωρίζουν το φουσκωμένο πίσω φτερό από την επιφάνεια του αμαξώματος. Οι φούστες στα μαρσπιέ γεφυρώνουν οπτικά τα endplates της εμπρός πτέρυγας με τα εξωτερικά τοιχώματα του διαχύτη στην ουρά. Ένα κεντρικά τοποθετημένο τρίτο φανάρι stop θυμίζει το φως στο πίσω μέρος των μονοθεσίων. Η εξάτμιση είναι φυσικά διπλή.

Ως προς τις τεχνικές πληροφορίες, δεν υπήρξε διαρροή. Οπότε μένουμε σε ότι είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ο Tetsuya Tada, για κινητήρες BMW, εξακύλινδρους σε σειρά. Όχι μόνο γιατί αυτή είναι η διαθέσιμη τεχνολογία, αλλά ως φόρο τιμής στην ιστορία του μοντέλου. Στην Z4 M40i ο κινητήρας αυτός βγάζει 387 PS και 51 kgm ροπή, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,4”. Κατανομή βάρους 50-50 και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ υπόσχονται κορυφαία οδική συμπεριφορά.

Πηγή Carscoops

Toyota Supra

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube