Βανδάλισαν 26 Tesla Cybertruck, γράφοντας «F**k Elon» [video]

Βανδάλισαν 26 Tesla Cybertruck, γράφοντας «F**k Elon» [video]

Την απέχθειά τους στον Elon Musk έβγαλαν οι δράστες πάνω σε 26 παρκαρισμένα Tesla Cybertruck.

Tesla Cybertruck

Κάποιοι, προφανώς όχι ένθερμοι θαυμαστές του Elon Musk ή της τελευταίας του δημιουργίας, αποφάσισαν να εκτονώσουν την οργή τους βανδαλίζοντας έναν ολόκληρο στόλο από Tesla Cybertruck.

Τα προσφάτως μισθωμένα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε πάρκινγκ στο Μαϊάμι και τώρα χρειάζονται αρκετές εργασίες συντήρησης. Τουλάχιστον κάμποσα Tesla Cybertruck τη γλίτωσαν, αφού στον χώρο βρίσκονταν πάνω από 50 ηλεκτρικά διπλοκάμπινα, αλλά επλήγησαν περίπου τα μισά.

Το «F**k Elon» πάνω στα Cybertruck θα μπορούσε να εκληφθεί κι ως επαινετική δήλωση για το τι έχει καταφέρει ο Νοτιοαφρικανός με το ηλεκτρικό του διπλοκάμπινο;

Tesla Cybertruck

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Παρασκευής τοπική ώρα ΗΠΑ, άρα ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα. Κοινός τόπος για όλα τα βανδαλισμένα Tesla Cybertruck είναι ότι φέρουν γκράφιτι «F**k Elon» στο αμάξωμά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 75 Tesla Cybertruck μαζί είναι απόβαση εξωγήινων στη Γη

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών ή τι γνωρίζει μέχρις στιγμής η αστυνομία ή τι θα κάνει η Tesla για να αποκαταστήσει τις ζημιές. Κάποιοι αστειεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι τα κατεστραμμένα μοντέλα θα μπορούσαν ενδεχομένως να πουληθούν ως συλλεκτικές εκδόσεις. Αλλά καλύτερα να μη βάζουμε τέτοιες ιδέες στον Musk, δεν αποκλείεται να τις υλοποιήσει.

 

 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η λειτουργία Sentry ήταν ενεργοποιημένη σε κάποια από τα ηλεκτρικά φορτηγά. Σε περίπτωση που όντως ήταν, αυτό σημαίνει ότι οι αρχές θα έχουν πολλά πλάνα στα χέρια τους, αφού οι κάμερες θα έχουν καταγράψει εκτεταμένο υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Sentry Mode της Tesla εξιχνιάζει απόπειρα δολοφονίας

Καθώς όμως η συγκεκριμένη λειτουργία έχει κάμποση κατανάλωση ενέργειας κι είναι άγνωστο πόσες μέρες έπρεπε να μείνουν παρκαρισμένα στο σημείο τα Tesla Cybertruck, υπάρχει περίπτωση να ήταν σβηστή. Αν πάντως ήταν ενεργοποιημένη, θα μπορούσε να διαφωτίσει γιατί οι δράστες περιορίστηκαν στα 26 αυτοκίνητα και δεν κατέστρεψαν και τα υπόλοιπα.

 

 

Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να δούμε πώς συμπεριφέρεται ο ανοξείδωτος χάλυβας στην μπογιά που χρησιμοποιήθηκε. 

Υπάρχει περίπτωση ορισμένα προϊόντα καθαρισμού του εμπορίου να μπορούν να την αφαιρέσουν χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω αποκατάσταση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube