Το ανανεωμένο Tesla Model 3 έγινε νεκροφόρα, τι πιο ταιριαστό;

Το ανανεωμένο Tesla Model 3 έγινε νεκροφόρα, τι πιο ταιριαστό;

Αθόρυβα, οικονομικά, οικολογικά: Το Model 3 είναι η τέλεια νεκροφόρα !

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το όχημα που θα τον μεταφέρει στην τελευταία του κατοικία; Να μη ντουμανιάζει τους τεθλιμμένους συγγενείς που θα ακολουθούν την πομπή και να μην εκπέμπει κάνα συγκλονιστικό V12 ήχο και τον αναστήσει! Ένα Tesla Model 3 ακούγεται ιδανικό λοιπόν!

Το προηγούμενο Model 3 είχε ήδη μετατραπεί σε νεκροφόρα, σας το παρουσιάσαμε μάλιστα στο μεγάλο αφιέρωμα «των 12 νεκροφόρων που θα πεθαίναμε για να μας κουβαλήσουν». Το είχαμε δημοσιεύσει ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο και τώρα επανερχόμαστε γιατί και το facelift Highland τροποποιήθηκε ώστε να αποτελέσει το αγαπημένο όχημα των γραφείων τελετών.

Θα συνεχίσεις να μολύνεις και μετά θάνατον, επιλέγοντας θερμική νεκροφόρα; Α πα πα!

Model 3

Μετά το facelift, το Model 3 είναι αισθητά βελτιωμένο σε όλους εκείνους τους τομείς που το καθιστούν πιο αξιόμαχο ως νεκροφόρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στις 15 Ιανουαρίου του 1909, για πρώτη φορά μια μηχανοκίνητη νεκροφόρα οδήγησε τον επιβάτη της στην τελευταία κατοικία του

Έχει πιο αποτελεσματική ηχομόνωση, χάρη στα διπλά κρύσταλλα και στα έξι τζάμια της καμπίνας. Ξεχωρίζει επίσης για την πιο αφράτη απόσβεση στην ανάρτηση, αλλά και την αυξημένη αυτονομία. Η οποία φτάνει τα 678 km στην έκδοση Long Range. Πολύ σημαντική παράμετρος αν θέλετε να μεταφέρετε τον αγαπημένο σας συγγενή σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό της ελληνικής υπαίθρου.

Model 3

Η οροφή επεκτείνεται με αεροδυναμικό τρόπο, ενώ δύο επιπλέον μισές πόρτες στα πλάγια παρέχουν πρόσβαση στο μπροστινό τμήμα του πίσω μέρους, που απομονώνεται από ένα διαχωριστικό με παράθυρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νεκροφόρα της AMS Performance κάνει το 400άρι σε 9,9’’

Υπάρχουν επίσης ηλεκτρικές κουρτίνες στα πλαϊνά και στο πίσω παράθυρο για επιπλέον ιδιωτικότητα. Ένα πολύ ωραίο προαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η εικονιζόμενη επένδυση οροφής με έναστρο ουρανό με LED σε διαφορετικά χρώματα. Ταιριάζουν με τα φωτιζόμενα πλαϊνά τοιχώματα. 

Model 3

Η ολλανδική Derks έχει αυτή τη στιγμή για πούλημα μια νεκροφόρα Model 3. Την ονομάζει «Tesla Hearse 3», είναι πρακτικά καινούργια με 55 km και μπορεί να γίνει δική σου προς €118.950.

Σε μια Mercedo-κρατούμενη αγορά, όποιο γραφείο τελετών τολμήσει να εξηλεκτριστεί, θα προσελκύσει όλους τους έχοντες οικολογική συνείδηση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube