Αερομεταφερόμενο Tesla Cybertruck ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή

Αερομεταφερόμενο Tesla Cybertruck ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή

Λεφτά να υπάρχουν και το Tesla Cybertruck θα ταξιδέψει παντού και με κάθε πιθανό τρόπο. Ενίοτε θα ενταχθεί και στα Σώματα Ασφαλείας.

Tesla Cybertruck

Το Tesla Cybertruck δεν έχει λάβει επίσημη έγκριση στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Έχουν καταφτάσει βέβαια μερικά μεμονωμένα αυτοκίνητα, κάποια ταξινομημένα ως επαγγελματικά, άλλα στη Ρωσία, κάποια άλλα σταμάτησαν στα σύνορα με τη Λευκορωσία, ενώ ένα κόβει βόλτες στους δρόμους της Κύπρου.

Σε κάποιον πλούσιο Άραβα άνοιξε η όρεξη και προκειμένου να αποκτήσει το δικό του Tesla Cybertruck, δεν ήθελε να περιμένει να καταφτάσει με πλοίο. Φορτώθηκε σε εμπορικό αεροπλάνο και τώρα που μιλάμε, βρίσκεται ήδη στη Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.

Τι σημασία έχει αν δεν μπορεί να βγάλει επίσημη έγκριση; Αν το ρευστό περισσεύει, οι αναστολές αμβλύνονται

Tesla Cybertruck

Το βίντεο ανέβηκε στο Reddit και πυροδότησε κάμποσα πικάντικα σχόλια. «Η ειρωνεία τού να χρησιμοποιείς λεφτά που κέρδισες πουλώντας βρώμικο πετρέλαιο για να αγοράσεις ένα καθαρό ηλεκτρικό», επισημαίνει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ρωτά εάν το διπλοκάμπινο του Elon Musk είναι νόμιμο στο Κατάρ και στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες στάλθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 75 Tesla Cybertruck μαζί είναι απόβαση εξωγήινων στη Γη

«Όταν έχεις τόσα χρήματα, εσύ αποφασίζεις τι είναι νόμιμο και τι όχι», ήρθε η πληρωμένη απάντηση. Δεν είναι το πρώτο Tesla Cybertruck που καταφτάνει σε Αραβικές χώρες. Τα υπόλοιπα όμως κυκλοφορούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όχι στο Κατάρ.

Tesla Cybertruck

Ένα άλλο Tesla Cybertruck έφτασε στο Ντουμπάι τον Μάιο στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας περιοδείας μέσω της οποίας η ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία προωθεί το μοντέλο σε αγορές όπου δεν επιτρέπεται καν η οδήγησή του σε δημόσιους δρόμους, όπως για παράδειγμα στη Δανία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck σε ροζ χρυσό και 30άρες; Παραείναι ακραίο!

Το ηλεκτρικό μοντέλο εκτέθηκε στο εμπορικό κέντρο City Center Mirdif για δύο ημέρες πριν πάει στο πάρκο Jubail Mangrove στο Άμπου Ντάμπι. Τράβηξε άμεσα την προσοχή και συγκέντρωσε ταχύτατα 400 παραγγελίες.

Ωστόσο, βλέμματα τραβάει σαν μαγνήτης και το περιπολικό Cybertruck που εντάχθηκε στον στόλο της αστυνομίας του Ντουμπάι. Το ηλεκτρικό φορτηγό εμφανίστηκε σε φωτογραφίες που κοινοποίησαν οι τοπικές αρχές, παρέα με μια Mercedes- AMG G 63 και μια Mercedes-Benz G 500 Squared.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube