Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα tips για τους λάτρεις της οικονομίας!

Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα tips για τους λάτρεις της οικονομίας!

Θες ασφάλεια αυτοκινήτου και γεμάτο πορτοφόλι; Εάν ναι, τότε μάλλον θα εντυπωσιαστείς με το πόσους τρόπους έχεις για να ρίξεις την τιμή σε κάθε συμβόλαιο!

Θες ασφάλεια αυτοκινήτου και γεμάτο πορτοφόλι; Εάν ναι, τότε μάλλον θα εντυπωσιαστείς με το πόσους τρόπους έχεις για να ρίξεις την τιμή σε κάθε συμβόλαιο! 

Για εσένα που μετράς και το τελευταίο ευρώ από πάθος, ένα ακριβό συμβόλαιο είναι ό,τι χειρότερο για την καθημερινότητα και τον οικονομικό προγραμματισμό σου. 

Δε χρειάζεται λοιπόν να πληρώνεις πολλά στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις όλα τα παρακάτω και να έχεις προστασία και καλύψεις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Προτίμησε το διαδίκτυο
Η direct ασφάλιση είναι η οικονομικότερος τύπος συμβολαίου και ο γρηγορότερος στην έκδοση του, χωρίς όμως να στερείται υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως είναι ο ιδανικός για εσένα που θες να πληρώνεις ελάχιστα χρήματα, οπότε αγόρασε απευθείας από την εταιρεία!

Διάβασε τους αριθμούς
Μπορεί να βλέπεις μία προσφορά που υπόσχεται όντως πολύ φθηνά ασφάλιστρα, αλλά όταν προσθέτεις καλύψεις η τιμή εκτινάσσεται. Για να μην πέσεις θύμα και δεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει με τις πρώτες 2-3 καλύψεις, κάνε καλούς υπολογισμούς και συγκρίσεις μεταξύ των πακέτων και των εταιρειών.

Ετήσιο συμβόλαιο
Είναι μεγάλης διάρκειας και σε συμφέρει γιατί σου παρέχει τα χαμηλότερα ασφάλιστρα ανά μήνα. Για να πειστείς απλά κάνε πρόσθεση δύο 6μηνων ασφαλειών ή τεσσάρων 3μηνων. Έτσι αν δεν θες να πετάς τα λεφτά σου, απλά επίλεξε το ετήσιο συμβόλαιο.

Μην αγνοείς τις αποζημιώσεις
Όταν φτάσει η στιγμή να πάρεις χρήματα πίσω μπορεί να απογοητευτείς. Μία ασφάλεια λοιπόν που δεν σου παρέχει δίκαιες και υψηλές αποζημιώσεις είναι ακριβή και ασύμφορη όσο και αν κόστιζε γιατί απλά δεν είναι καλή. Αγόρασε έξυπνα γιατί και αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος οικονομίας.

Η σωστή εμπορική αξία
Πώς θα μπορούσες να χάσεις χρήματα; Εάν για παράδειγμα σε ένα παλιό όχημα μπέρδευες την τιμή αγοράς ως την τρέχουσα εμπορική αξία. Όταν δηλώσεις σωστά την τελευταία, τότε πληρώνεις και λιγότερα ασφάλιστρα και έχεις παράλληλα τις μέγιστες αποζημιώσεις.

Κάνε χρήση των εκπτώσεων
Εμπορικές προσφορές που μπορούν να προαγοραστούν, προνομιακές τιμές λόγω άλλης υπηρεσίας ή κριτήρια ειδικής ομάδας. Όλα τα παραπάνω είναι τρόποι για να ρίχνεις επιπλέον την τιμή κάθε συμβολαίου. Αξιοποίησε τα και απόλαυσε την προστασία στην τιμή που πάντα ονειρευόσουν!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube