75 Tesla Cybertruck μαζί είναι απόβαση εξωγήινων στη Γη [video]

75 Tesla Cybertruck μαζί είναι απόβαση εξωγήινων στη Γη [video]

75 Tesla Cybertruck μαζί, καλώς ήρθατε στο 2.100 μ.Χ.

Έχετε ξανακούσει επέτειο έξι μηνών; Προφανώς οι ιδιοκτήτες των Tesla Cybertruck έψαχναν αφορμή για να μαζευτούν και να περάσουν καλά και μπράβο τους. Από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, τα φουτουριστικά EV φορτηγάκια συγκεντρώθηκαν στο Gatesville του Τέξας, χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο θέαμα.

Πάνω από 75 Tesla Cybertruck και 500 άτομα συμμετείχαν στη μάζωξη κι είχαν την ευκαιρία να κακομεταχειριστούν τα αγαπημένα τους οχήματα. Αλλά και να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Αν ένα Tesla Cybertruck αποτελεί το γεγονός της πόλης, όταν εμφανίζονται 75 μαζί, θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί

Έξι μήνες αφότου ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Tesla Cybertruck, ένα σημαντικό ποσοστό από αυτά μαζεύτηκαν στην εκδήλωση Cybertruck Rodeo. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποτελεί «τη μεγαλύτερη μάζωξη  Cybertruck στον κόσμο», με τη λέσχη κατόχων του Austin να είναι υπεύθυνη για την οργάνωση.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό οδήγησε στον σχηματισμό του μεγαλύτερου κομβόι με Tesla Cybertruck που έχει υπάρξει ποτέ. Το σημείο συνάντησης ήταν στους Tesla Supercharger στο Temple του Τέξας κι από εκεί, ταξίδεψαν σε σχηματισμό στον χώρο διεξαγωγής του Cybertruck Rodeo, την πίστα DOMO στο Gatesville.

Tesla Cybertruck

Μπορεί να ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είχε μεγάλη απήχηση, αν κρίνουμε από την αντίδραση στα social media. Μια «κινούμενη Αποκάλυψη» την αποκάλεσε ο Wes Morrill, υπεύθυνος μηχανικός των Tesla Cybertruck, κι όντως θυμίζει εικόνα από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Tesla Cybertruck βρίσκει τον δάσκαλό του από την 911 [video]

Εκτός από ένα σόου με τα φώτα, τι πιο αναμενόμενο άλλωστε για μοντέλα της Tesla, τα θηριώδη διπλοκάμπινα οδηγήθηκαν σε μια χωμάτινη πίστα δοκιμών. Μερικοί κάτοχοι μάλιστα φλέρταραν με την τούμπα. Αν δεν ήταν το βαρύ πακέτο μπαταριών στο δάπεδο να χαμηλώνει το κέντρο βάρους, μπορεί να υπήρχε δυσάρεστη κατάληξη. 
 

Σε αντίθεση με τη γενική εντύπωση ότι οι περισσότεροι αγοραστές αλλοιώνουν την εξωτερική εμφάνιση στα Cybertruck τους, φαίνεται ότι η πλειοψηφία διατηρεί την αρχική εμφάνιση από ανοξείδωτο χάλυβα. Τουλάχιστον, αυτό φόρεσαν τα περισσότερα Cybertruck στην εκδήλωση.

Κάποιο μουρλοκομείο μάλιστα δοκίμασε να βανδαλίσει μια πόρτα με μια αξίνα, πετυχαίνοντας να χαλάσει τόσο την πόρτα, όσο και το εργαλείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι περισσότεροι αγοραστές της Alfa Romeo 33 Stradale επέλεξαν τον V6 και όχι την ηλεκτρική της έκδοση

Για κάποιο διάστημα κοντά στην αρχική του παρουσίαση, το Tesla Cybertruck αποτέλεσε το πιο επιθυμητό μοντέλο αυτοκινήτου στον κόσμο. Με την εταιρεία να βάζει τους κατόχους να υπογράψουν ότι δεν θα το πουλήσουν χωρίς να τη ρωτήσουν πρώτα, να απειλεί με μηνύσεις και να απαιτεί αποζημίωση ύψους τουλάχιστον $50.000 (€46.800).

Αυτό δεν απέτρεψε κάποιους από τους πρώτους ιδιοκτήτες να τα πουλούν με «καπέλο» $350.000.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube