WRC: Ποιοι θα είναι οι οδηγοί της Hyundai για το 2017

WRC: Ποιοι θα είναι οι οδηγοί της Hyundai για το 2017

Thierry Neuville, Hayden Paddon και Dani Sordo θα καθίσουν στα μπάκετ των i20 WRC

Η τριάδα των Thierry Neuville, Hayden Paddon και Dani Sordo θα είναι στα μπάκετ του i20 WRC για το 2017 στο κυνήγι μιας ακόμη καλύτερης εμφάνισης της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Το 2017 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για το WRC με τις αλλαγές των κανονισμών και την έλευση νέων ομάδων και η Hyundai θέλει να είναι όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική. 

Στο Παρίσι στη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου η ομάδα παρουσίασε το νέο της όπλο, με ολοκαίνουργιο αμάξωμα, μια τεράστια πίσω πτέρυγα, τολμηρά μπροστινά splitter και έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα. 

Στη Hyundai όπως φαίνεται και μετά την επέκταση για δύο χρόνια του συμβολαίου του Neuville θέλουν να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα με γνωστά πρόσωπα και γι’ αυτό δεν προχώρησαν στην αλλαγή οδηγών. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν διαθέσιμοι οδηγοί η επέκταση για δύο χρόνια του συμβολαίου του Βέλγου, δείχνει πως οι Κορεάτες προτιμούν να επενδύσουν σε γνώριμα… χωράφια και βέβαια να διατηρήσουν τη δυναμική που αναπτύχθηκε το 2016.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, με τον Neuville έχουμε μοιραστεί πολλές καλές στιγμές με κορυφαία τη νίκη στη Γερμανία που σύμφωνα και με τη δική του δήλωση ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του. 

Ο Βέλγος δήλωσε αισιόδοξος για το 2017 και  ενθουσιασμένος από τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από το καινούργιο i20 WRC

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube