O Ogier ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές του Fiesta WRC [video]

O Ogier ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές του Fiesta WRC [video]

Στα χιόνια της Σουηδίας ενόψει και του Ράλι Μόντε Κάρλο τα πρώτα χιλιόμετρα με το νέο του «όπλο»

Ο Sebastien Ogier ολοκληρωσε τις επίσημες δοκιμές του με το νέο Fiesta WRC ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 
 
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην ομάδα της M-Sport ο Γάλλος τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε στη Σουηδία για να οδηγήσει του νέο του αυτοκίνητο σε συνθήκες χιονιού και πάγου, ενόψει και του Ράλι Μόντε Κάρλο
 
Τόσο ο Ogier όσο και ο συνοδηγός του Julien Ingrassia διέκοψαν τις δοκιμές λόγω Χριστουγέννων και θα επανακάμψουν με το νέο χρόνο για να συνεχίσουν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. 
 
Σχολιάζοντας την πρώτη ουσιαστική επαφή του πληρώματος με το αυτοκίνητο (το είχαν οδηγήσει πριν υπογράψουν μόνον για 40 χιλιόμετρα στην Ουαλία), ο Malcolm Wilson είπε πως ο Γάλλος δηλώνει πολυ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Επισήμανε κάποιες αλλαγές που θα ήθελε να γίνουν και τις οποίες είπε θα κάνουν εύκολα
 
 
Παράλληλα τόνισε ότι πιστεύει πως ο Ogier θα βρει πολύ γρήγορα «τα πατήματά του» με του νέο του αυτοκίνητο και πως η ομάδα είναι πολύ σίγουρη για το αυτοκίνητό της. "Δεν πιστεύω", κατέληξε,"πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα προσαρμογής, την ώρα που η παρουσία του στην ομάδα μεταδίδει μια πολύ θετική αύρα σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτήν. 
 
"Είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν", είπε ο Wilson, "είναι 100% επαγγελματίες και είμαι βέβαιος πως θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή θέση που γι' αυτούς δεν είναι άλλη από έναν πέμπτο τίτλο"

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube