Mε Citroën C3 WRC o Mikkelsen στο Ράλι Σαρδηνίας

Mε Citroën C3 WRC o Mikkelsen στο Ράλι Σαρδηνίας

Θα πάρει τη θέση του Lefebvre με την ομάδα να αναζητά εναγωνίως ένα καλό αποτέλεσμα

Και ιδού πώς ο Mikkelsen βρήκε μπάκετ σε αυτοκίνητο WRC, μιας και ήταν ο μόνος από τους τρεις της VW που είχε μείνει ξέμπαρκος ύστερα από την αποχώρηση των Γερμανών από το πρωτάθλημα. 
 
Με μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της, η Citroën ανακοίνωσε ότι στο Ράλι Σαρδηνίας ο Mikkelsen θα οδηγήσει ένα από από τα C3 WRC, παίρνοντας τη θέση του Stéphane Lefebvre για έναν αγώνα. Ο τελευταίος -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- θα επανέλθει στη δράση στον αγώνα της Πολωνίας.
 
Η Citroën, που από την αρχή της χρονιάς αναζητά εναγωνίως ένα καλό αποτέλεσμα, φαίνεται ότι επιτέλους κοίταξε προς την πλευρά του Mikkelsen ο οποίος με τη Škoda γράφει χρόνους και δίνει αποτελέσματα σε μια άλλη όμως κατηγορία. 


Η έλευση του Νορβηγού στην ομάδα, σίγουρα θα ανησυχήσει και τον Kris Meeke, ο οποίος τώρα θα έχει απέναντί του έναν πιο ισχυρό συνδυασμό από αυτoύς που μέχρι τώρα είχε. Βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε και τον παράγοντα του άγχους για τον Mikkelsen, ο οποίος θα κληθεί σε έναν αγώνα να αποδείξει στον Yves Matton πως είναι γρήγορος και αποτελεσματικός και πως αξίζει μια πιο... μόνιμη θέση στην ομάδα
 
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της CitroëRacing δήλωσε ευθαρσώς πως τα αποτελέσματα μετά τους έξι πρώτους αγώνες δεν ήταν αυτά που περίμεναν και για το λόγο αυτό, γνωρίζοντας πως ο Andreas ήθελε ένα μπάκετ στη μεγάλη κατηγορία, αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία και παράλληλα να κυνηγήσουμε μια διάκριση για την ομάδα. 

Σε ό,τι αφορά στον Stéphane Lefebvre, ο Yves Matton είπε πως ο Stéphane θα κάνει τις αναγνωρίσεις του αγώνα στη Σαρδηνία, ενώ θα είναι πίσω στο Ράλι Πολωνίας.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube