Το τείχος του Donald Trump και τα γυαλιά του Sergio Perez! [video]

Το τείχος του Donald Trump και τα γυαλιά του Sergio Perez! [video]

Ο Μεξικανός οδηγός δεν δίστασε να διώξει χορηγό του όταν αυτός έκανε ένα αστείο στο Twitter για το τείχος που θέλει να χτίσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τη νύχτα των αμερικανικών εκλογών έγινε χαμός στο Twitter, αλλά ένα συγκεκριμένο tweet στον μεξικάνικο λογαριασμό του κατασκευαστή γυαλιών ηλίου Hawkers δεν άρεσε καθόλου στον Sergio Perez, τον οποίο η εταιρεία μόλις άρχισε να υποστηρίζει.

Η χορηγία της Hawkers στον Perez ξεκίνησε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και τα γυαλιά ηλίου Perez-edition” θα βγουν στην αγορά αυτόν το μήνα. Η συμφωνία όμως έληξε χθες, αφού ο Perez δυσαρεστήθηκε σφόδρα από ένα tweet της Hawkers που αστειευόταν για τους Μεξικανούς που θα χτίσουν το τείχος του Donald Trump στα σύνορα.

(Η Hawkers απέσυρε το tweet, οπότε παραθέτουμε ένα screen-shot)

H Hawkers λέει στο tweet για Μεξικανούς που θα φοράνε τα γυαλιά ηλίου της ώστε να κρύβουν τα κλαμένα μάτια τους όταν αρχίσουν να χτίζουν το τείχος – που είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης στις εκλογές, αφού ο Trump είχε πει ότι θα το χτίσει στα σύνορα με το Μεξικό και θα βάλει τους Μεξικανούς να το πληρώσουν.

Ο Perez δικαίως προσβλήθηκε από το κακόγουστο αστείο του χορηγού του και απάντησε λέγοντας ότι σταματά κάθε σχέση του με την εταιρεία, ορκιζόμενος ότι «δεν θα αφήσει ποτέ κανένα να κάνει αστεία με τη χώρα του».

Μάλιστα, αυτό δεν ήταν το μόνο tweet της Hawkers που αστειευόταν για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, αφού ποστάρισε κι άλλο που έλεγε για Mεξικανούς σε κίνδυνο.

 

Η εταιρεία αντέδρασε στο tweet του Perez λίγες ώρες μετά, λέγοντας ότι έκανε σοβαρό λάθος και δεν θα το ξανακάνει…

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube