Max...mania στην Ολλανδία [video]

Max...mania στην Ολλανδία [video]

Ο Verstappen ανακηρύχθηκε «αθλητής της χρονιάς» στην πατρίδα του

Το τίτλο του αθλητή της χρονιάς κέρδισε στην Ολλανδία ο Μax Verstappen σε μια χρονιά όπου έλαμψε το άστρο του στη Formula 1.
 
Η αλήθεια είναι πως ο 18χρονος οδηγός της Red Bull, αμέσως μετά την μεταπήδησή του από τη «μικρή ομάδα» της Toro Rosso στη μεγάλη, ξεδίπλωσε το ταλέντο του αλλά και τις ικανότητές του, κάνοντας πολλούς να μιλούν ακόμη και με υπερβολικά θετικά σχόλια γι' αυτόν. 
 
Όπως και να έχει, η Formula1 χαρακτηρίστηκε από μια... Μaxmania που είχε τον αντίκτυπό της και στα αθλητικά βραβεία της πατρίδας του, της Ολλανδίας. 
 
Έτσι ο Max ανακηρύχθηκε «αθλητής της χρονιάς» αφήνοντας πίσω του τον χρυσό Ολυμπιονίκη του windsurfing Dorian van Rysselberghe, τον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Ferry Weertman, και τον σκέιτερ Sven Kramer, άπαντες εξαιρετικά δημοφιλείς στην Ολλανδία.

Το 2017 ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τον Verstappen και μένει εκείνος πλέον να δείξει την ωριμότητα και το ταλέντο και με δεδομένο πως το μονοθέσιο της Red Bull θα είναι ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικό (έτσι τουλάχιστον λένε στην ομάδα του), να πετύχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube