Έντονο φλέρτ Ferrari με Nico Rosberg;

Έντονο φλέρτ Ferrari με Nico Rosberg;

Η Corriere della Sera ταράζει τα νερά με ένα αμφιλεγόμενο δημοσίευμα, που κάνει λόγο για μετακίνηση του Nico Rosberg στη Ferrari.

Παρά το γεγονός ότι ο Nico Rosberg έχει συμβόλαιο με τη Mercedes, φαίνεται κάποιοι αρέσκονται να απεργάζονται σενάρια για τη μετακίνησή του και μάλιστα στη Scuderia.

Έτσι, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ της Corriere della Sera, ο Giorgio Terruzzi γράφει πως ο μάνατζερ του Γερμανού βρίσκεται σε μυστικές συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Ferrari για να «μετακομίσει» ο Γερμανός οδηγός στο Μαρανέλο.

Και αυτό παρά τις καλές εμφανίσεις του Kimi Raikkonen μέχρι σήμερα και παρά το γεγονός ότι στη βαθμολογία ο “Iceman” βρίσκεται εμπρός από τον Sebastian Vettel, έχοντας σημειώσει γενικά έως τώρα καλύτερες επιδόσεις από τον Γερμανό.


Το δημοσίευμα δεν θεωρεί τίποτα ως δεδομένο, όμως το γεγονός και μόνο της ύπαρξής του δείχνει ότι στη Ferrari ψάχνονται για έναν καινούργιο team-mate του Vettel. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι στη Scuderia έβλεπαν με πολύ καλό μάτι τον Max Verstappen αλλά τώρα η πόρτα αυτή έκλεισε αφού η μετακίνηση του Max στη Red Bull δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις που να αφορούν τον Ολλανδό ανερχόμενο οδηγό. 

Από την πλευρά του Rosberg και του μάνατζέρ του δεν έχει γίνει καμία κίνηση να διαψευστεί το δημοσίευμα, την ώρα που ούτε η Mercedes έχει κάνει κάποιο σχόλιο. 

Το βέβαιο είναι πως η Ferrari χρειάζεται περισσότερο ένα καλύτερο μονοθέσιο για να γίνει ανταγωνιστική, παρά κάποιον καινούργιο οδηγό. Το πρόβλημά της δεν είναι ο «πηδαλιούχος», αλλά το «σκαρί» που φαίνεται να μην μπορεί να ανταγωνιστεί αρκούντως τη Mercedes αλλά και τη Red Bull όπως είδαμε στο πρόσφατο Grand Prix της Ισπανίας.

Από την άλλη και επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ας μην απορρίπτουμε εντελώς το ρεπορτάζ του κ. Terruzzi... 

[Πηγή: Corriere della Sera]

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube