Έρχεται η νέα και υβριδική Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Έρχεται η νέα και υβριδική Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Η Στουτγάρδη μας προετοιμάζει για την παρουσίαση της νέας 4κύλινδρης και plug-in υβριδικής Mercedes-AMG C 63 S E Performance που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Το αγωνιστικό παρακλάδι της Mercedes-Benz δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σιλουέτα της νέας Mercedes-AMG C 63 S E Performance, προετοιμάζοντας μας για την παρουσίαση του μοντέλου στις 21 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, ο κατασκευαστής έχει παραμείνει φειδωλός γύρω από τις πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει για το αντίπαλο δέος της BMW M3.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Αυτό που γνωρίζουμε ωστόσο, είναι ότι η νέα C 63 δε θα μείνει πιστή στη συνταγή των προκατόχων της. Ξεχάστε των V8 και την κίνηση πίσω. Η νέα Mercedes-AMG C 63 S E Performance θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη και κάτω από το καπό της θα φιλοξενεί τον δίλιτρο τούρμπο Μ139 που συναντάμε στην A 45 S.

Το μοτέρ σε αντίθεση με το χάτσμπακ, θα είναι τοποθετημένο κατά το διάμηκες και θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Το τελευταίο, θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 6,1 kWh. Η συνδυαστική απόδοση του plug-in υβριδικού συστήματος αναμένεται να ξεπερνά τους 650 PS.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Τέλος, η Mercedes-AMG δε θα λανσάρει κουπέ και κάμπριο έκδοση της C 63 μιας και οι δίπορτες εκδόσεις των C-Class και E-Class θα συγχωνευτούν σε ένα μοντέλο που θα ονομάζεται CLE.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube