Makinen: Η νίκη του Tanak στην Αργεντινή είναι μόνον η αρχή

Makinen: Η νίκη του Tanak στην Αργεντινή είναι μόνον η αρχή

Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να συνεχίσουμε νικηφόρες εμφανίσεις είπε ο αρχηγός της Toyota Gazoo Racing που δεν θεωρεί ανέφικτη τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σε κλίμα ενθουσιασμού κινούνται στο στρατόπεδο της Toyota μετά την εμφαντική νίκη του Tanak στον αγώνα της Αργεντινής.

Ο Εσθονός παρά την ατυχία της Παρασκευής, κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες ειδικές και τον αγώνα και να τερματίσει πρώτος, φέρνοντας την Toyota στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, μετά τη νίκη της στο Ράλι Φινλανδίας του 2017.

«Νομίζω πως αυτή τη στιγμή έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε» δήλωσε ο Tommi Makinen . «Τόσο το αυτοκίνητο όσο και ο οδηγός δείχνουν να συνεργάζονται άψογα. Περάσαμε πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς για να φτάσουμε εδώ και πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στο σωστό σημείο για να συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις».

Μάλιστα συμπλήρωσε πως ο Tanak μπορεί να βρεθεί σε τροχιά τίτλου αν βοηθήσει και λίγο η τύχη, εξηγώντας ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη πολύ δρόμο στο WRC, με πολλούς και διαφορετικούς αγώνες μεταξύ τους και κατέληξε: Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όμως τώρα έχουμε όλες τις δυνατότητες να το πετύχουμε.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο Makinen αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μόνον στον Tanak και δεν σχολίασε τις επιδόσεις του Latvala, ούτε καν σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό του άλλου του οδηγού, ο οποίος δεν περνά και τις καλύτερες μέρες στην καριέρα του, βλέποντας τον νεοφώτιστο ομόσταυλό του να πηγαίνει πολύ καλύτερα από αυτόν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube