Στην οδηγική απόλαυση το μέγεθος δεν μετράει, ούτε η ηλικία [viral video]

Στην οδηγική απόλαυση το μέγεθος δεν μετράει, ούτε η ηλικία [viral video]

H Renault διαφημίζει το Twingo GT παρέα με ένα αντίστοιχο παιχνίδι που το οδηγεί με πάντες και «σβούρες» ένα μικρό κοριτσάκι!

Η Renault θέλει να δείξει τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του νέου Twingo GT παραλληλίζοντάς το με ένα… παιχνίδι.

Η ιδέα είναι να φανεί ότι το αληθινό GT και το ηλεκτροκίνητο παιχνίδι –που τυχαίνει να έχει το ίδιο χρώμα – δεν είναι και τόσο διαφορετικά.

Το αληθινό Twingo το οδηγεί μια νεαρή γυναίκα και το παιχνίδι ένα μικρό κοριτσάκι, που δείχνει τρελή χαρά κάνοντας πάντες και «ντόνατς». Η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει τα ίδια μέσα στο πάρκινγκ όπου έγινε το γύρισμα, όμως περνάει το μήνυμα ότι το GT είναι ευέλικτο και διασκεδαστικό.

Το Renault Twingo GT παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο. Έχει μια ενισχυμένη έκδοση του 3κύλινδρου 0.9 τούρμπο, που αποδίδει 110 ίππους και 17,3 kgm ροπής. Για ακόμη καλύτερες επιταχύνσεις, οι σχέσεις μετάδοσης έχουν κοντύνει, ενώ η Renault Sport έχει κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις στην ανάρτηση, ώστε το αυτοκίνητο να είναι πιο ευέλικτο και πιο σπορ στη συμπεριφορά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe 90

To σποτάκι της Renault έχει ανέβει στο Νο.3 σε θέαση, με 2.110.300 views, σύμφωνα με τα στοιχεία της Visible Measures. Στην πρώτη θέση της εβδομάδας, με 4.078.180 views, είναι το Weekend Adventure” της Land Rover, που επίσης μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube