Πατέρας πετάει βρέφος από βυθιζόμενο αυτοκίνητο [video]

Πατέρας πετάει βρέφος από βυθιζόμενο αυτοκίνητο [video]

Τι κάνεις για να σώσεις το παιδί σου όταν το αυτοκίνητό σου έχει πέσει σε παγωμένη λίμνη; Το πετάς σε κάποιον στην όχθη!

Το έχουμε δει σε ταινίες, όμως άλλο είναι να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Πάντως ο πατέρας στο video δεν είχε άλλες επιλογές.

Το περιστατικό συνέβη χθες στο Hunan της νοτιοδυτικής Κίνας. Ένα SUV, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, έπεσε σε λίμνη. Ευτυχώς δεν βυθίστηκε αμέσως κι έτσι όσοι ήταν μέσα κατάφεραν να βγουν και να κρατηθούν πάνω του όπως από μια σχεδία.

Το αυτοκίνητο ήταν κοντά στην όχθη, οπότε εύκολα θα μπορούσαν να πέσουν στη λίμνη και να κολυμπήσουν τα λίγα μέτρα. Όμως είχαν μαζί τους ένα κοριτσάκι βρέφος, που δεν θα άντεχε στο παγωμένο νερό. Έτσι, ένας από τους άνδρες –μάλλον ο πατέρας του– πήρε τη μεγάλη απόφαση και το πέταξε σε κάποιον που στεκόταν στο μώλο.

Ευτυχώς, η ρίψη ήταν ακριβής, όπως και η υποδοχή – αν και ο πατέρας έπεσε τελικά στη λίμνη. Το ίδιο και η μητέρα, όμως οι υπόλοιποι κατάφεραν να πλευρίσουν το αυτοκίνητο –που αρνιόταν να βυθιστεί!– σε ένα παρακείμενο φέρι-μποτ και να βγουν στεγνοί, όπως θα δείτε στο video του καναλιού Miaopai.

Τέλος καλό, όλα καλά. Πλην του αυτοκινήτου βέβαια. Όμως αυτό μάλλον θα ήταν το λιγότερο για τον πατέρα της ιστορίας. Άσε που θα μπορεί να κάνει καριέρα στο ράγκμπι και να καλύψει άνετα τη ζημιά…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube