Κινηθείτε ελεύθερα στη ζωή [video]

Κινηθείτε ελεύθερα στη ζωή [video]

Αυτό είναι το νόημα διασκεδαστικής διαφήμισης της Ford, που ξεπερνά το αυτοκίνητο και δείχνει την κινητικότητα στο μέλλον.

Το διαφημιστικό σποτ θα προβληθεί στον μεγάλο τελικό Super Bowl του αμερικάνικου φούτμπολ και δείχνει πώς η Ford συμμετέχει σε διάφορες σύγχρονες μορφές κινητικότητας.

Η αυτοκινητοβιομηχανία αρχίζει να υφίσταται μια κοσμοϊστορική αλλαγή καθώς αναγκάζεται να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες και να συμμετάσχει σε νέες μορφές κινητικότητας, όπως η από κοινού χρήση αυτοκινήτων, για παράδειγμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Πόλη του Αύριο κατά τη Ford

Σύμφωνα με τον διευθυντή μάρκετινγκ της εταιρείας στις ΗΠΑ, Chantel Lenard, «Επειδή έχουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία των 90 δευτερολέπτων στο Super Bowl για να πούμε την ιστορία, πιστεύουμε ότι είναι καλό να τη συνδέσουμε με την ιδέα του να βοηθάμε τους ανθρώπους να κινούνται ελεύθερα στη ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το διαφημιστικό σποτ της Mercedes για το Super Bowl

Η διαφήμιση των 90” θα προβληθεί στην TV πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα και παρουσιάζει τη Ford ως τη λύση για τις πιο ενοχλητικές, ντροπιαστικές και απελπιστικές στιγμές της καθημερινής ζωής. Οι λύσεις που παρουσιάζει έχουν τη μορφή του Mondeo, του pick-up F-150, των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων, του συστήματος infotainment της εταιρείας, της υπηρεσίας της για από κοινού χρήση (ride-sharing) αυτοκινήτων και ποδηλάτων, τις λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης, τις υπηρεσίες παράδοσης και τις εφαρμογές εντοπισμού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube