YouTuber διαλύει McLaren 570S σε ζωντανή μετάδοση [video]

YouTuber διαλύει McLaren 570S σε ζωντανή μετάδοση [video]

McLaren 570S γίνεται σμπαράλια, επειδή ο οδηγός της έχει το νου μόνο στις οθόνες και την προβολή.

McLaren 570S

Ο influencer Jack Doherty τράκαρε τη McLaren 570S του κατά τη διάρκεια μιας προβολής βίντεο σε ζωντανή μετάδοση, προκαλώντας ευρεία κριτική για τις πράξεις του. Κυρίως για την οδήγηση ενώ ήταν απασχολημένος στην οθόνη του κινητού του.

Αλλά και για την αδιαφορία που επέδειξε για τον κίνδυνο στον οποίον έθετε εαυτόν κι αλλήλους, οδηγώντας απερίσκεπτα στη βροχή. Καθώς και την απάθειά του για τον αιμορραγούντα συνοδηγό του, που όταν βγήκε από τη McLaren 570S, «κλήθηκε» να συνεχίσει τη βιντεοσκόπηση.

Ελπίζουμε ο νεαρός να πήρε ένα καλό μάθημα και να αντιμετωπίζει με περισσότερη σοβαρότητα την οδήγηση

Το ατύχημα έγινε ενώ ο Jack Doherty, δημοφιλής YouTuber, οδηγούσε τη McLaren 570S το πρωί του Σαββάτου στο Μαϊάμι. Παρά τη βροχή και την κίνηση με υψηλή ταχύτητα, ο 21χρονος θεωρούσε πρέπον να ασχολείται με την οθόνη του κινητού του. Ταυτόχρονα, μιλούσε και στον συνοδηγό του, που πραγματοποιούσε ζωντανή αναμετάδοση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 24χρονος υπάλληλος τρακάρει Ferrari F40 €3 εκατομμυρίων

Λίγες στιγμές αφότου η κάμερα απομακρύνεται από το Doherty, ο κινητήρας ανεβάζει στροφές, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και το βρετανικό σούπερκαρ γλιστράει προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ο Doherty έχει σχεδόν 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube και κέρδισε μεγάλο μέρος της φήμης του μέσω φαρσών. Αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα αλαφροΐσκιωτα στη ζωή. Ευτυχώς, φαίνεται ότι κανένα άλλο όχημα δεν ενεπλάκη στο ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άφησε την Giulia Quadrifoglio για σέρβις, τη βρήκε καβάλα σε 911

Ο βιντεοσκόπος, ένας άνδρας που αναφέρεται μόνο ως Michael, υπέστη τραύματα που που προκάλεσαν αιμορραγία. Παρόλα αυτά, ο Doherty σχεδόν αμέσως ζήτησε από τον Michael να συνεχίσει να κινηματογραφεί το συμβάν. Η McLaren 570S είναι ένα υπέροχο κεντρομήχανο σούπερκαρ, αλλά πληγώθηκε από την πρόσκρουση στις μπαριέρες. Ολόκληρο το μπροστινό μέρος καταστράφηκε στο ατύχημα και καθώς πρόκειται για Ηνωμένες Πολιτείες, μάλλον θα γίνει οριστική διαγραφή. 

Πέρα από το βρετανικό μοντέλο και τον εγωισμό του οδηγού, πλήγμα θα δεχθεί κι η λαοφιλία του νεαρού. Αρκετοί διαδικτυακοί χρήστες έχουν επικρίνει τη συμπεριφορά του. Σχολιάζουν την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο με την προσοχή στραμμένη στο κινητό τηλέφωνο, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε έντονη βροχόπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγός Porsche Macan γκρεμίζει δύο μηχανές σε 15" [video]

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Ο φίλος σου αιμορραγούσε κι εσύ ασχολήθηκες περισσότερο με το να βιντεοσκοπείς το όλο θέμα παρά να τον βοηθήσεις». Την Κυριακή, ο πρωταγωνιστής εμφανίστηκε μετανιωμένος και δημοσίευσε ένα μήνυμα στο X όπου ισχυρίστηκε ότι πήρε ένα «τεράστιο μάθημα». Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον. Δεν είναι σαφές εάν αντιμετωπίζει νομικές κατηγορίες σχετικά με το τρακάρισμα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube