Κάνε εμφανισάρα στην παραλία με μαγιό της Lamborghini

Κάνε εμφανισάρα στην παραλία με μαγιό της Lamborghini

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου με το outfit παραλίας της Lamborghini, ακόμα κι αν δεν κατέχεις κάποιο από τα μοντέλα της.

Lamborghini

Προφανώς θα ήθελες να έχεις στο γκαράζ σου μια Lamborghini, ποιος δεν θα το επιθυμούσε; Ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Πολλοί περισσότεροι όμως μπορούν να φορέσουν τα ρούχα της.

Η Lamborghini συνεργάστηκε με την Orlebar Brown και παρουσίασε μια καλοκαιρινή κολεξιόν που περιλαμβάνει μια πανάκριβη γκάμα ρουχισμού παραλίας. Αναμενόμενα, οι τιμές είναι αντίστοιχες του κύρους και του πελατολογίου της Sant'Agata. Τι περίμενες δηλαδή;

Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις ένα γνήσιο προϊόν της Lamborghini, αλλά μην περιμένεις ότι η τιμή του θα κυμαίνεται σε ανθρώπινα πλαίσια

Lamborghini

Η βρετανική εταιρεία ρουχισμού ιδρύθηκε το 2007 και δεν υπολείπεται σε ίματζ στον τομέα της. Διατίθεται μάλιστα και στην ανακαινισμένη κι εξόχως αναβαθμισμένη μαρίνα στη Βουλιαγμένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τούμπα με 185 km/h, φορώντας σορτς και σαγιονάρες… [video]

Η συλλογή της Lamborghini περιλαμβάνει μαγιό, μπλουζάκια και πουκάμισα, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Τα περισσότερα δεν αναγράφουν με μεγάλα γράμματα την ιταλική τους καταγωγή. Στοιχείο που είναι ίσως ακόμα πιο αποτρεπτικό για την αγορά τους από την υπέρογκη τιμή.

Lamborghini

Γιατί ποιος θα πληρώσει πέριξ των €350 για ένα μαγιό που δεν διατυμπανίζει την ευγενή του προέλευση; Ή €580 για ένα κοντομάνικο πουκάμισο που θα μπορούσε να κοστίζει λιγότερο από το 1/10 και να επιτελεί το ίδιο ακριβώς έργο;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ V2G, πώς θα πλένετε ρούχα με το επόμενο αυτοκίνητό σας! [video]

Ελέγξε προσεκτικά την γκάμα των διαθέσιμων ρούχων και θα ανακαλύψεις ότι κάποια φέρουν τον ιταλικό λογότυπο. Ενίοτε μάλιστα έχουν και κάπως πιο ευκολοχώνευτη τιμή. Ξεχωρίζουμε αυτό εδώ το πόλο, που αναγράφει «Automobili Lamborghini» στο πίσω μέρος και πωλείται προς €287. Σίγουρα από τις πιο συμφέρουσες αγορές που μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο της Orlebar Brown.

Lamborghini

Στις επιλογές μας βρίσκεται και το μακρυμάνικο προστατευτικό για όσους αρέσκονται να δαμάζουν τα κύματα με το σερφ τους. Είναι από τα πιο προσιτά προϊόντα, «μόλις» €287 και βροντοφωνάζει ότι κόστισε μια μικρή περιουσία.

Στο αριστερό μανίκι, κάθετα γράμματα ενημερώνουν ότι πρόκειται για προϊόν της Orlebar Brown, ενώ στο δεξί αναγράφεται το τιμημένο «Automobili Lamborghini». Καλά ψώνια!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube