Skoda Let’s Explore Together: Ολοήμερο event με test drive και πάρτι

Skoda Let’s Explore Together: Ολοήμερο event με test drive και πάρτι

Η Škoda διοργανώνει στις 21 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό ολοήμερο event για τους φίλους της μάρκας και της αυτοκίνησης. Tο «Škoda Let’s Explore Together».

Skoda

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο The Ellinikon Experience Park, θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο Ελληνικό κοινό σε Avant Première τα ολοκαίνουργια Škoda Kamiq, Scala και Octavia.

Οι καλεσμένοι θα οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων της Škoda, ανάμεσα τους και το νέο Kodiaq και το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq, ενώ θα μάθουν τα νέα της μάρκας και θα ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar καθώς και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο xρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου που θα φωτογραφηθεί με το κοινό και θα δώσει live συνέντευξη στους φίλους της φίρμας!

Skoda

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red, kids triathlon και απίστευτα δώρα θα συμπληρώσουν τη εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ήμερα θα κλείσει με ένα exclusive party με host την μοναδική Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα! Το άνοιγμα της συναυλίας έχει αναλάβει η Αντωνία Καούρη!

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Skoda Let’s Explore Together στο www.skoda.gr, καθώς και να κλείσουν test drive με το μοντέλο που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν τη θέση τους για το πιο hot πάρτι της χρονιάς!

Πηγή: Kosmocar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube