Project Cars "Game of the Year Edition" [videos]

Project Cars "Game of the Year Edition" [videos]

Το καλύτερο racing simulation video game του 2015.

Οι αυτοκινητικοί gamers είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό που ζητά από το video game του ρεαλιστικά γραφικά και ήχο, πραγματικό χειρισμό, πληθώρα επιλογών και μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων.

Ένα από αυτά είναι και το Project Cars που βραβεύτηκε video game της χρονιάς στην κατηγορία του. Για να το γιορτάσει αυτό η Slightly Mad Studios και η Bandai Namco, παρουσίασε την έκδοση Game of the Year που διαθέτει επιπλέον, 50+ αυτοκίνητα, τέσσερις διαδρομές, 60+ liveries δημιουργημένα από την κοινότητα του παιχνιδιού, καθώς και πάνω από 500 βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά που έχουν γίνει από την πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού πριν περίπου από ένα χρόνο. Ακόμα, προσθέστε την πίστα Nurburgring – Nordschlieife + GP και τα δύο αποκλειστικά σούπερκαρ της Pagani Automobiles, το Zonda Revolucion και Huayra BC, με το τελευταίο να έχει μόλις παρουσιαστεί στον πραγματικό κόσμο.

Το κοινό που έχει κατακτήσει το Project Cars είναι μεγάλο και έχει συμβάλλει στη δημιουργία του παιχνιδιού με ιδέες και δοκιμές, ενώ υπάρχει και η συμβολή πραγματικών οδηγών αγώνων που προσφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους, έτσι ώστε το video game να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό και να αποκτήσει τεράστιο βάθος.

Με το μεγαλύτερο ρόστερ διαδρομών από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που κυκλοφορεί, δέκα διαφορετικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της κουλτούρας αυτοκινήτου, και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει η κοινότητα (δυναμική ώρα ημέρας και καιρού, pit stops, full race weekends κ.ά.), το Project Cars είναι η επιλογή για τους οπαδούς του racing simulator.

Το νέο Project Cars Game of the Year Edition θα κυκλοφορήσει 6 Μαΐου για PlayStation4, XBOX One και PC.

[Πηγή: Bandai Namco]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube