Video teaser της νέας Mercedes-Benz CLS

Video teaser της νέας Mercedes-Benz CLS

Το νέο πολυτελές sport sedan της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Έκθεση του Los Angeles ανοίγει τις πύλες της αυτή την εβδομάδα και η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει σε αυτή, τη νέα γενιά της CLS.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα γενιά του πολυτελούς sport sedan θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και όπως μπορείτε να δείτε από το επίσημο video teaser, η σχεδίαση του μοντέλου ασπάζεται πλήρως τις αρχές των προηγούμενων γενεών, με απαλές καμπύλες και ακμές στο αμάξωμα, χαμηλή γραμμή στην οροφή και παράθυρα χωρίς πλαίσιο.

Παράλληλα, η μάσκα έχει μεγαλώσει και ενώνει νοητά τα νέα μικρότερα φώτα τύπου LED, οι καθρέφτες εδράζονται στις πόρτες και τα πίσω φώτα διαθέτουν νέα σχεδίαση, δείχνοντάς μας τη νέα τάση της γερμανικής φίρμας.

Το βίντεο δεν μας παρουσιάζει την καμπίνα, αλλά από την teaser φωτογραφία που είχαμε δει πριν μερικές μέρες, διακρίναμε τις δύο μεγάλες οθόνες των 10,25” που εκτελούν χρέη πίνακα οργάνων και απεικόνιση του συστήματος πολυμέσων, και τους στρογγυλούς φωτιζόμενους αεραγωγούς που θυμίζουν σχεδιαστικά τουρμπίνες.

Η γκάμα κινητήρων του νέου γερμανικού sport sedan παραμένει άγνωστη, αλλά εικάζουμε ότι θα αποτελείται από τούρμπο 4κύλινδρους και 6κύλινδρους σε σειρά κινητήρες, με την κορυφαία AMG να είναι υβριδική και να αποδίδει πάνω από 450 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube