Ράλι Αργεντινής: Αυτή τη νίκη τη θέλει οπωσδήποτε ο Ogier

Ράλι Αργεντινής: Αυτή τη νίκη τη θέλει οπωσδήποτε ο Ogier

Είναι ο μοναδικός αγώνας που δεν έχει κερδίσει στην καριέρα του

 
Με το Ράλι της Αργεντινής (21-24/4) συνεχίζεται το WRC που είναι ένας αγώνας με μπόλικες ιδιαιτερότητες και πολλές προκλήσεις για τους οδηγούς. 
 
Σε σύγκριση με το Μεξικό το χώμα είναι πολύ πιο μαλακό και το έδαφος αμμώδες, την ώρα που σε πολλές περιπτώσεις η ομίχλη δυσκολεύει τους οδηγούς. Βέβαια η εμφάνιση της τελευταίας έχει να κάνει και με τις καιρικές συνθήκες, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προβληματίσει τα πληρώματα.
 
Ο Ogier μετά τη νίκη του Latvala στο Μεξικό θέλει οπωσδήποτε να είναι αυτός που θα ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, μολονότι -όπως λέει- αυτό θα είναι δύσκολο διότι πάλι ξεκινά πρώτος και πάλι θα είναι αυτός που θα «καθαρίζει».
 
Ωστόσο ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει όσο τίποτε άλλο αυτή τη νίκη και θα παλέψει με νύχια και δόντια, διότι η Αργεντινή είναι ο μόνος αγώνας που δεν έχει κερδίσει στην καριέρα του.
Ο ίδιος υπόσχεται πως θα κάνει το παν για να κερδίσει, κάτι που εγγυάται θέαμα και συναγωνισμό.

Να σημειώσουμε ότι το Ράλι Αργεντινής έχει βάση τη Βίλα Κάρλος Παζ, 700 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες, με τον αγώνα να περιλαμβάνει 18 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 364.68 χιλιομέτρων.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube