Η Hyundai μας καλωσορίζει στο Ράλι Πορτογαλίας [video]

Η Hyundai μας καλωσορίζει στο Ράλι Πορτογαλίας [video]

Τι φοβούνται περισσότερο από όλα οι οργανωτές του αγώνα

Με ένα βίντεο η Hyundai μας καλωσορίζει στο Ράλι Πορτογαλίας που είναι ο πρώτος χωμάτινος αγώνας στο καλαντάρι επί ευρωπαϊκού εδάφους (19-22 Μαίου). 

Η Πορτογαλία είναι από τους αγώνες του WRC με τους πιο φανατικούς φίλους. Οι εικόνες με θεατές - ανθρωπομπαριέρες από παλαιότερους αγώνες κάνουν ακόμη το γύρο του κόσμου, όταν κάποιος θέλει να αναφερθεί σε «τρελαμένους» για το άθλημα.

Στο καλαντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρίσκεται από το 1973 και στην αρχή ήταν μικτός αγώνας. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε χωμάτινο. Έδρα του αγώνα είναι η πόλη Matosinhos, βόρεια του Porto.
 
Διαβάστε ακόμη: Χάνει το Ράλι Πορτογαλίας ο Lorenzo Bertelli

Πέρυσι ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές που είχαν πέσει λίγες ημέρες πριν και οι οποίες είχαν μετατρέψει τις ειδικές κυριολεκτικά σε λίμνες. 
Η βροχή είναι ο «κακός δαίμονας» της Πορτογαλίας διότι εξαιτίας τους το 2001 ο αγώνας είχε τιναχθεί στον αέρα και η Πορτογαλία έχασε τη θέση της από το καλαντάρι του WRC. 

Η ομάδα της Hyundai Motorsport, έρχεται στην Πορτογαλία μετά από μια μεγάλη νίκη στην Αργεντινή, έχοντας ως στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της με τον αγώνα στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Το εάν θα το καταφέρει θα φανεί, με δεδομένο ότι και ο Ogier δεν θέλει να χάσει άλλο βάθρο στο κυνήγι του τίτλου. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube