Αργεί το καινούργιο Hyundai i20 WRC

Αργεί το καινούργιο Hyundai i20 WRC

Neuville: Το νέο αυτοκίνητο θα είναι άκρως ανταγωνιστικό στα μέσα του 2015

Όπως ανακοίνωσε η Hyundai το καινούργιο i20 WRC θα κάνει την εμφάνισή του στις ειδικές διαδρομές στα μέσα του 2015, αργότερα δηλαδή από ότι αναμενόταν.
 
Και αυτό γιατί όπως φαίνεται η εταιρία θα περιμένει την παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής πάνω στο οποίο όπως είναι φυσικό θα βασίζεται και το WRC
Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής τοποθετείται τον Σεπτέμβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Hyundai N Motorsport, Michele Nandan, παράλληλα με την εξέλιξη του υπάρχοντος αυτοκινήτου, δουλεύουν και το καινούργιο, αφού στόχος της ομάδας είναι να έχουν προχωρήσει τόσο, ώστε να μην έχουν προβλήματα «νεότητας» στη συνέχεια. 
 
Μάλιστα είπε πως έχουν ήδη στα χέρια τους το καινούργιο αμάξωμα χωρίς όμως τα μηχανικά του μέρη. Υποθέτω - είπε ο Nandan - πως μέσα στο καλοκαίρι θα είμαστε έτοιμοι για τις πρώτες δοκιμές στο δρόμο και βέβαια αυτός που πρώτος θα καθίσει στο μπάκετ θα είναι όπως όλοι υποθέτουν ο Neuville. Ο Βέλγος δήλωσε πως η ομάδα ακόμη δουλεύει και εξελίσσει το τρέχον αυτοκίνητο παρά το γεγονός ότι πολύ πιο σημαντικό είναι το καινούργιο, αυτό του 2015. Ο Neuville υπογράμμισε ότι πιστεύει πως το μοντέλο του 2015 θα έχει φτάσει στην κορυφή της εξέλιξης και της ανταγωνιστικότητάς του στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube